Yoga ved Hønefoss

Yoga ved Hønefoss

Les mer

Yoga ved Hønefoss

Northern Light Yoga tilbyr jevnlige helge-workshops med yoga ved Hønefoss på Ringerike Steinerskole, ca. 10 min. kjøring fra Hønefoss og 2 min. fra Jevnaker.

 

Workshopene med Yoga ved Hønefoss passer for alle aldre og fysisk utgangspunkt! Du trenger ingen forkunnskaper i Yoga eller annen form for yoga for å delta og du er med på dine egne premisser. Hver workshop med Yoga ved Hønefoss er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utifra og passer likegodt for menn som for kvinner!

 

I tillegg til fysisk trening får du erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.

 

Det er en effektiv form for yoga som fokuserer på å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp!

 

Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Yoga ved Hønefoss kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!

 

Adresse for Yoga ved Hønefoss:
Gymsalen på Ringerike Steinerskole, Almveien 15, 3520 Jevnaker

 


 

Neste helgeworkshop

med Yoga ved Hønefoss er Lørdag 25. April kl. 11:30 - 14:30!
Tema er: Hormon Balance – from Emotion to Devotion!

 

Workshopen blir holdt av Yoga Teacher Trainer Salila Gyanjot og er åpen for både nybegynner og de som har praktisert tidligere. Det blir deilig Yoga, dype og fornyende meditasjons-seanser, musikk, aha-opplevelser og ikke minst moro!

 

Opplev hvordan et balansert endokrinsystem kan bidra til mer stabilitet, ro og harmoni i hverdagen! Få en verktøykasse med yogiske teknikker du kan ta med hjem og som reduserer nivået av stresshormoner i kroppen.

 

Salila Gyanjot vil lede deg igjennom revitaliserende og transformerende Yoga og meditasjoner for å balansere hormonsystemet! Vi vil gjøre øvelser og teknikker som stimulerer de viktige kjertlene i hjernen vår for produksjon av endorfiner og hormoner som melatonin, dopamin og seratonin, som alle regulerer hvordan vi føler, tenker og handler. Vi vil også arbeide mer energetisk ved å balansere vårt hjerte chakra, så vi kan gi slipp på frykt og passivitet og gå våren i møte i kjærlighet og bevegelse!

 

Kom å utforsk hva det vil si og gå fra "emotion" til "devotion".

Meld deg på workshopen før 20. April og få "Early-bird" pris!

 

Pris:

  1. Påmelding før 20. April: kr. 550,-
  2. Påmelding etter 20. April: kr. 650,-

 

Hjertelig velkommen!