Yoga Trening i Oslo

Yoga Trening i Oslo

Les mer

På jakt etter Yoga Trening i Oslo?

Da er du hjertelig velkommen til Northern Light Yoga! Vi tilbyr yoga trening Oslo på ulike plasser. Finn tid og sted som passer deg!

 

Hos oss kan du begynne på Yoga når som helst og du trenger ingen forkunnskaper verken i Yoga eller annen form for yoga for å bli med. Vi gir autentisk yoga trening i Oslo alle nivå og utgangspunkt. Hver time er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utfra!

 

Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig yogaform - perfekt for å møte vår tids utfordringer!

 

Ved Northern Light Yoga’s tilbud med yoga trening i Oslo kan du trene en yogaform hvor du i tilleg til fysisk trening får oppleve økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.

 

Mye av Yoga handler om å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp! Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!

 

 

  1. Se vår timeplan HER for ukentlige klasser i Oslo og helge-workshops rundt omkring i Norge