Behandlinger og Yoga Oslo Privattimer

Behandlinger og Yoga Privattimer

Les mer

 

Behandlinger og Yoga Privattimer

Northern Light Yoga tilbyr Privattimer i yoga, Kraniosakralterapi, massasje og auyrvediske konsultasjoner. Se under for oversikt over våre tilbud og terapeuter. Om du er et aktivt medlem av senteret får du så mye som 20% rabatt på Behandlinger og Yoga Privattimer!

 

Kontakt behandlerne under direkte for å gjøre avtale.

Yoga Privattimer, Kunst & Uttryksterapi & Karam Kriya Konsultasjon

 

 

HVA GÅR YOGA PRIVATTIME ELLER YOGA TERAPI UT PÅ?

 • Vi jobber psyko-somatisk, helhetlig og målorientert
 • individuelt tilpasset yogaprogram og meditasjon utifra dine ønsker og behov
 • Personlig veiledning og oppfølging
 • Enkle kosthold og livstilssråd hvis ønskelig
 • I Yoga Terapi inkluderer vi enkle hands-on teknikker og andre alternative metoder for å gi slipp på stress og traumer i kroppen.

 

OM ANANDRAJ / JAKOB SCHAIBLE

Kundalini Yoga Teacher Trainer, Psykoterapeut, Kunst og Uttryksterapeut, Karam Kriya Konsulent, Reiki Mester, Gong Lærer og Grunnlegger og leder av Kundalini Yoga Skolen.

 

AnandRaj underviser med sjel og hjerte og har lang erfaring som både lærer og terapeut. Som anerkjent kunstner, Kunst og Uttryksterapeut og Karam Kriya konsulent, integrerer han kontinuerlig ulike metoder i sitt arbeid med grupper og individer.

 

AnandRaj har spesialisert seg på mennesker som søker personlig utvikling og som ønsker å bearbeide traumer. Gjennom sin lange erfaring fra kundalini yoga, så vel som psykoterapi kan han gi deg støtte på et mentalt, fysisk og åndelig plan. Han inviterer kroppen, sansene og ulike uttrykksformer i til helbredelsesprosessen som kan skape uventede åpninger og endringer.

 

AnandRaj startet sitt studie i India allerede i 2000 og har erfaring fra flere ulike former for yoga, bevissthetstrening og bevegelses disipliner. Han har utviklet en terapeutisk tilnærming til Yoga og har lang erfaring fra ulike kontekster og målgrupper både i Norge og internasjonalt. 
AnandRaj kommer opprinnelig fra Tyskland og har siden 2005 jobbet som en veletablert Yoga lærer og terapeut i Berlin.

 

Kontakt AnandRaj for 90 min. Privat Yogatime, Kunst & Uttryksterapi eller Karam Kriya Konsultasjon:

 


 

PRIS:

 1. 960,- for medlemmer (10-klippekort/6-månedskontrakt) eller faste og regelmessige klienter
 2. 1200,- for ikke-medlemmer
 3. E-mail: anandraj@kundalini-yoga.no
 4. Tlf. : 457 85 278

Kraniosakral Bodyworks Session

 

HVA ER EN KRANIOSAKRAL BODYWORKS SESSION?

Kraniosakral behandling er en naturlig og myk, men svært effektiv «hands-on» behandlingsform, hvor vi lytter dypt inn i kropp og sjel for å hjelpe deg å identifisere grunnårsaken til dine smerter, symptomer og utfordringer i livet. Vårt utgangspunkt er at du allerede har alle iboende ressurser i deg som er nødvendig for at du skal komme tilbake i balanse og finne ditt naturlige uttrykk.

 

Vi hedrer de urgamle sjamanistiske tradisjonene, samtidig som vi omfavner moderne vitenskap om hvordan tanker, følelser, kropp og sjel henger sammen.

 

Utgangspunktet vårt er Kraniosakral behandling – en behandlingsmetode som kan spores tilbake til måten sjamaner og vismenn har jobbet med i mange tusen år. Vi benytter også elementer fra TMT terapeutiske massasje teknikker og Anahata coaching, som er en kropps- og hjerte basert coaching metode vi bruker for å guide mennesker å finne ut av utfordringer og spørsmål i livet.

 

OM KJETIL KVALVIK

Kjetil er grunnlegger, hovedlærer og terapeut hos Anahata Bodyworks. Allerede som barn ble han introdusert for naturlig livsstil og sjamanisme.
Han har mer enn 10.000 timers erfaring med «hands-on» terapi og veiledning de siste 12 årene og har holdt kurs og vært lærer innen Kraniosakral terapi og massasje siden 2009.

 

Han har tidligere erfaring fra næringslivet
Etter en livsendrende opplevelse i 2005 forsto han at hans livsoppgave var å hjelpe andre mennesker tilbake i balanse og kontakt med sitt sanne potensiale. Andre mennesker begynte å komme til han for healing og veiledning og han utdannet seg så til terapeut. Han har studert en rekke terapiformer, men fordypet seg i Kraniosakral behandling, samt at han har studert østlig filosofi, sjamanisme, og reist mye internationalt for å finne redskaper til sin egen personlige utvikling og for å kunne hjelpe andre mennesker. De siste årene har han trukket mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen og fordyper seg for tiden innenfor dette feltet.

 

Kontakt Kjetil for en 90 min. Kraniosakral Bodyworks Session

 


 

960,- for medlemmer

1200,- for ikke-medlemmer
Tlf. 979 45 223

E-mail: info@bodyworks.no

Yoga Privattimer & Yoga Terapi med Salila Gyanjot

 

HVA GÅR YOGA PRIVATTIME ELLER YOGA TERAPI UT PÅ?

 • Vi jobber psyko-somatisk, helhetlig og målorientert
 • individuelt tilpasset yogaprogram og meditasjon utifra dine ønsker og behov
 • Personlig veiledning og oppfølging
 • Enkle kosthold og livstilssråd hvis ønskelig
 • I Yoga Terapi inkluderer vi enkle hands-on teknikker og andre alternative metoder for å gi slipp på stress og traumer i kroppen.

 

OM SALILA GYANJOT

Kundalini Yoga Teacher Trainer, Yoga Terapeut & Livsstils veileder (Spes. Østlig medisin, kvinner og mødre), Shakti Dans Lærer, Grunnlegger og leder av Kundalini Yoga Skolen.

 

Salila Gyanjot er en erfaren Kundalini Yoga Lærer og Yoga Terapeut. Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes klasser og privattimer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet.

 

Salila Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Østlig medisin, Naturmedisin, Eteriske Oljer og Karam Kriya (yogisk numerologi).

 

Som halvt indisk og født inn i en yoga-praktiserende familie, samt bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Salila Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevegelse og bevissthets trening allerede tidlig i sitt liv.

 

Hun har undervist ved flere ulike yoga og treningssentre, bedrifter og helserelaterte virksomheter, både i Norge og internasjonalt.
Salila Gyanjot har et brennende hjerte for å formidle hvordan spesielt Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt.

 

Kontakt Salila for 90 min. Yoga Privattime eller Yoga Terapi

 


 

PRIS

 1. 960,- for medlemmer (10-klippekort/6-månedskontrakt) eller faste og regelmessige klienter
 2. 1200,- for ikke-medlemmer
 3. E-mail: salila@kundalini-yoga.no
 4. Tlf. : 922 14 004

Auyrvedisk konsultasjon & Livstilsveiledning

 

OM AUYRVEDA OG HVA EN KONSULTASJON GÅR UT PÅ:

Ayurveda handler om å leve mest mulig i balanse med vår individuelle konstitusjon, med naturen og våre nære omgivelser. En ayurvedisk livsstil handler ikke om strenge dietter, dyre behandlinger eller tett oppfølging, men hvordan vi gjennom enkle og naturlige virkemidler selv kan ta ansvar for å gjenskape og opprettholde god helse.

 

Den viktige kunnskapen vi kan tilegne oss er indre bevissthet. Klarer vi å lytte til signalene vi får fra vår egen kropp og sinn er vi allerede på god vei mot å bli vår egen helseveileder. Siden vi alle er unike, er den individuelle tilnærmingen til helse og velvære viktig, det som fungerer for andre er ikke nødvendigvis det beste for deg.

 

Ved en Ayurvedisk konsultasjon stilles en tredelt diagnose, som inkluderer omfattende spørsmål, puls- og tungeanalyse. Basert på dette får du en detaljert og omfattende plan med råd og forslag - spesielt tilpasset deg og din situasjon. Planen omfatter kosthold, livsstil generelt, fysisk aktivitet, yoga og egenpleie.

 

Gjennom en mer Ayurvedisk livsstil vil vi også oppleve å komme enda dypere inn i vår yogapraksis.

 

OM MERETE SKJØRTEN

Sertifisert Ayurvedisk rådgiver og Yogainstruktør
Merete har en lang og variert helsefaglig bakgrunn og har blant annet studert i London, Sydney og på Bali. I tillegg til Ayurveda og yoga er hun også utdannet innen ernæringsvitenskap (nutritional science), grunnleggende medisin, naturmedisin, coaching og friskvern. Merete brenner for en helhetlig tilnærming til helse og velvære, og hvordan vi gjennom økt bevisstgjøring og en mer økologisk tilnærming til hva - og hvordan - vi spiser og lever, kan oppnå bedre helse og balanse i hverdagen.

 

Kontakt Merete for en 90. min Auyrvedisk konsultasjon inkl. omfattende individuelle råd/ behandlingsplan:

 


 

960,- for medlemmer (10-klippekort eller 6-månedskontrakt)
1200,- for ikke-medlemmer

 

Tlf. 91101920
E-mail : merete@yogayum.no