Yoga Oslo

Yoga Oslo

Les mer

Om Northern Light Yoga's Yoga Oslo tilbud!

På jakt etter Yoga Oslo tilbud? Da er du hjertelig velkommen til Northern Light Yoga! Vår skole er basert i Oslo og vi har yoga Oslo tilbud hvor du kan lære å praktisere  Yoga som lært av Yogi Bhajan. Vi tilbyr også  Yoga Workshops rundt om i Norge, og holder  Yoga retreats i utlandet.

 

Hos oss kan du begynne på  Yoga når som helst og du trenger ingen forkunnskaper verken i  Yoga eller annen form for yoga for å bli med på vårt yoga Oslo tilbud. Vi gir autentisk  Yoga for alle nivå og utgangspunkt. Hver time er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utfra!

 

Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig treningsform - designet for å møte vår tids utfordringer!

 

På vårt yoga Oslo tilbud kan du få oppleve en yogaform som i tillegg til fysisk trening øker din mentale og emosjonelle helse, samt hjelper deg å utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft.  Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.

 

I vårt yoga Oslo tilbud kan du trene en effektiv yogaform som fokuserer på å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp! Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft.  Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!

 

Northern Light Yoga drives av AnandRaj og Salila Gyanjot. Vi tilbyr  Yoga i Oslo på permanent basis, har klasser for alle nivå,  Kundalini Yoga Utdanning LEVEL 1 & 2, Yoga Oslo for Bedrifter, Yoga Oslo Privattimer,  Yoga Retreats og Karam Kriya. I tillegg gir vi månedlige heldagsworkshops med Yoga i Oslo med ulike temaer og for forskjellige målgrupper.

 

  1. Se vår timeplan HER for ukentlige klasser i Oslo og helge-workshops rundt omkring i Norge