Yoga i Oslo for Nybegynner

Yoga i Oslo for Nybegynner

Les mer

Yoga i Oslo for Nybegynner

På jakt etter Yoga i Oslo for nybegynner? Da er du hjertelig velkommen til Northern Light Yoga! Vi tilbyr yoga i Oslo for nybegynner på forskjellige plasser.
 

Hos oss kan du begynne på Yoga når som helst og du trenger ingen forkunnskaper verken i Yoga eller annen form for yoga for å bli med. Vi tilbyr yoga i Oslo for nybegynner for alle aldre og fysisk utgangspunkt. Yoga er en autentisk yogaform hvor hver time eller workshop er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utfra!

Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig treningsform - designet for å møte vår tids utfordringer!

 

I tillegg til fysisk trening får du erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Vår Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.

 

Hos oss kan du trene en effektiv yoga i Oslo for nybegynner som fokuserer på å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp!

 

Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!

 

Meld deg på en gratis prøvetime nå for yoga i Oslo for nybegynner og velg en tid og et sted som passer deg!