Yoga Oslo Lambertseter

Yoga Oslo Lambertseter

Les mer

På jakt etter yoga Oslo Lambertseter?

Da er du hjertelig velkommen til Northern Light Yoga! Vi tilbyr bl.a. yoga Oslo Lambertseter i Solveien på Nordstrand, i nærheten av Lambertseter. Hver måned kan du bli med på helgeworkshop's i Yoga i ditt nærområde!

 

Hos oss kan du begynne på Yoga når som helst og du trenger ingen forkunnskaper verken i Yoga eller annen form for yoga for å bli med. Yoga Oslo Lambertseter er et tilbud fra Northern Light Yoga og er åpen for alle nivå og utgangspunkt. Hver workshop og klasse er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utfra! AnandRaj og Gyanjot ved Northern Light Yoga har mange års erfaring som lærere og i å utdanne lærere i Yoga i Norge.

 

Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig yogaform - perfekt for å møte vår tids utfordringer!

 

I tillegg til fysisk trening får du erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.

 

Mye av fokuset på Yoga Oslo Lambertseter går på å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp! Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!

 

 

  1. Se vår timeplan HER for ukentlige klasser i Oslo og helge-workshops rundt omkring i Norge