Yoga kurs i Oslo

Yoga kurs i Oslo

Les mer

På jakt etter Yoga kurs i Oslo?

Da er du hjertelig velkommen til Northern Light Yoga! Vi tilbyr yoga kurs Oslo på ulike plasser. Finn tid og sted som passer deg ved å gå til vår side med timeplan!

 

Hos oss kan du begynne på Yoga når som helst og du trenger ingen forkunnskaper verken i Yoga eller annen form for yoga for å bli med. Vi gir autentiske yoga kurs i Oslo alle nivå og utgangspunkt. Hver time er annerledes med et nytt og spennende tema som vi jobber utfra!

 

Yoga er en transformerende, effektiv og helhetlig treningsform - designet for å møte vår tids utfordringer!

 

Ved Northern Light Yoga's tilbud med yoga kurs i Oslo kan du trene en yogaform hvor du i tilleg til fysisk trening får oppleve økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din autentiske kraft. Yoga er opprinnelsen til Medisinsk yoga og byr på et mangfold av kraftfulle terapeutiske metoder.

 

Mye av fokuset på våre yoga kurs i Oslo handler om å styrke nerve, hormon og immunsystemet, og ikke minst bevissthet om deg selv og din kropp! Vi jobber med å vekke vår bevissthet og aktivere flyten av Prana, vår egen livsenergi og indre kraft. Yoga kan derfor hjelpe deg og å utfolde ditt potensial og bryte gjennom mentale og selvbegrensede blokkeringer gjennom meditasjon og yogaøvelser for kropp, sinn og spirit!

 

 

  1. Se vår timeplan HER for ukentlige klasser i Oslo og helge-workshops rundt omkring i Norge