Yoga for Bedrifter Oslo

Yoga for Bedrifter

Les mer

Yoga for Bedrifter Oslo

Interessert i hva yoga på arbeidsplassen kan gjøre for dine ansatte eller kolleger? Northern Light Yoga tilbyr yoga for bedrifter i Oslo!

 

Å bringe bedriftsyoga yoga inn på arbeidsplassen din er et superbra tiltak for både team-building og investering i dine kolleger eller ansatte's totale helse og velvære. Forskning og erfaring viser at yoga for bedrifter er svært preventivt og at bedrifter som tilbyr yoga for sine ansatte får mindre sykefravær, økt trivsel og livskvalitet.

 

Har du en idé eller er det flere på din arbeidsplass som kunne vært interessert i gjøre yoga på jobben? Vi tilbyr yoga for bedrifter i Oslo og kommer der dere holder til!

 

Yoga for bedrifter i Oslo er et konsept vi tilbyr arbeidsplasser og er bygget på medisinske og forskningsbaserte Kundalini Yoga øvelser, også kalt medisinsk yoga.

 

Under kurset vil du lære hvordan du kan oppnå et sterkt nervesystem, god blodsirkulasjon og et vitalt og effektivt immun og hormonsystem. Vi gjør yogaøvelser som spesielt tar for seg stress og spenning i rygg, nakke og skuldre, samt øvesler som øker bevissthet rundt pust, gir overskudd og inspirasjon! I tillegg lærer du mindfulness lignende meditasjonsteknikker for stressmestring, økt konsentrasjonsevne og til hjelp mot uro og utmattelse. Kundalini Yoga er et glimrende verktøy for å hente fram egne resurser og utnytte eget potensiale.

 

Yoga for bedrifter kan bli gjort både stående og på stol og det trengs ingen yogamatter.

 

Har dere tilgang til et møte eller konferanserom hvor hvor bor og stiler kan settes til side? Eller kanskje en kantine eller til og med treningssal? Vi skreddersyr et program og tidsintervall som passer din bedrift!

 

Pris per gruppe (inntil 25 personer) er 2000 kr. for 60 min.
Kortere økter kan også avtales.

 


 

Ønsker du at vi skal komme til din bedrift?
Ring oss på telefon: 922 14 004, eller klikk på knappen under.

 

Be om tilbud