Vinyasa Yoga

Vinyasa Yoga

Les mer

VINYASA YOGA

Vinyasa Yoga, (eller Flow Yoga) er møtepunktet mellom pust, bevegelse og meditasjon. Ved å bevege oss gjennom sekvenser av asanas, med formål om å skape en god flyt imellom stillinger, styrker og åpner vi hele vårt vesen – kropp, hjerte og sinn. Pusten er grunnmuren i Vinyasa Yoga, og vi lærer oss å puste dypt og terapeutisk samtidig som vi utforsker både enkle og komplekse bevegelsesmønstre.
Alle våre vinyasa-timer starter med oppvarming, bygger seg gradvis opp mot et klimaks, og avsluttes med dyp avspenning.

Hos Northern Light Yoga tilbyr vi et variert utvalg av Vinyasa-timer for alle nivåer.

Vinyasa Basic

En introduksjon til yoga. Her jobber vi med å bygge et solid fundament for en trygg og givende yogapraksis, med dynamisk yoga (Vinyasa, Hatha etc.) som hovedfokus. Ethvert hus trenger en solid grunnmur for å stå stødig.

Enten du er erfaren eller oppsøker yoga for første gang er det alltid noe å tjene på å gå "back to basics". Ved å lære om de ulike komponentene som sammen utgjør en helhetlig yogapraksis, for så å sette dem sammen, kan vi gradvis bygge oss opp på en trygg og terapeutisk måte.

Vinyasa Strong

En utfordrende og leken time for deg som allerede har god erfaring med dynamisk yoga, og gjerne har en egenpraksis. Her utforsker vi vinyasa i et høyere tempo, og utvider komfortsoner ved å utfordre både kropp og sinn. På denne måten bygger vi styrke og fleksibilitet, samtidig som vi øker fokus og tilstedeværelse.

For nybegynnere anbefales Vinyasa Basics og Vinyasa Soft.

Vinyasa Soft

I Vinyasa Soft finner vi flyten gjennom myke og rolige asana-sekvenser. Ved å åpne kropp og sinn på denne måten kan vi finne mindfulness i bevegelse, og økt tilstedeværelse i hverdagen. Denne timen egner seg både for nye og øvete studenter.

Vinyasa Flow

En middels utfordrende vinyasa-time der vi jobber med balanse, styrke og fleksibilitet. Vi utforsker vårt indre landskap gjennom fysiske øvelser og sekvenser, med pusten som et anker i nået, og kroppen som en bro mellom det indre og det ytre. Vinyasa Flow er utfordrende, men allikevel tilgjengelig, for både nye og øvete studenter, og timenes intensitet tilpasses etter gruppen.