Shakti Dans (for menn og kvinner)

Shakti Dans (for menn og kvinner)

Les mer

Shakti Dans blir kalt "dansens yoga" og inneholder 8 ulike faser.
I reisen gjennom de forskjellige fasene vekkes ulike deler av vårt vesen og vi jobber oss simultant igjennom fysiske, mentale og emosjonelle plan. Shakti Dans gir anledning til å gi slipp på stress og spenninger som ikke tjener oss og bringer oss i kontakt med vår livskraft, sjels-bevissthet, taknemlighet - og også glede!
Hver del og øvelse i en Shakti Dans time har som mål å åpne og frigjøre subtile energi kanaler og bidra til å innrette og balansere meridianene, nadiene, chakraene, elementene og våre 10 kropper (yogisk filosofi). Dette styrker vårt selv-sensoriske system som induserer en tilstand av transcendens og oppmerksomt nærvær med oss selv.

"The inner experience of the soul finds its highest expression in music and dance. These are two modes through which the human can express her being through her own physical vibration"

Sara Avtar Olivier

Shakti Dans bruker dans (Shakti – feminin kraft) som et yogisk verktøy for å stimulere og balansere kroppens energier og gjennom meditasjon, pust og mantra å vende trygt innover (Shiva - maskulin bevissthet) og balansere tankesinnet. I foreningen av disse to, feminine og maskuline kvaliteteter i oss, kan vi oppdage vår sannhet i hjertet av alt og foreningen mellom kropp, sinn og sjel.
Shakti Dans er skapt av Sara Avtar Olivier og har sine røtter fra vitenskapen og tradisjonen av Kundalini Yoga ifølge Yogi Bhajan som godkjente og velsignet denne praksisen.
Shakti Dans er åpen for alle og er like mye for menn som for kvinner! Det er ikke nødvendig å ha bakgrunn i fra yoga eller dans for å bli med.

Meld deg på i dag