Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

Les mer

Om Kundalini Yoga

Kundalini Yoga i følge Yogi Bhajan er en autentisk, helhetlig og terapeutisk yogaform - designet for å møte de utfordringene som tiden vi lever i bringer.

Kundalini Yoga blir kalt "yogaen for bevissthet" og er opprinnelsen til Medisinsk yoga fordi den byr på et skattekammer fullt av effektive og terapeutisk-rettede øvelser og teknikker. Opplev en annerledes og spennende yogaform hvor du i tillegg til fysisk trening får erfare økt mental og emosjonell helse, samt utvikle en dypere kontakt med din ubegrensede bevissthet og livskraft!

Teksten fortsetter under videoen

I Kundalini Yoga fokuserer vi mye på mindfulness-lignende teknikker og stressmestring gjennom yogaøvelser, meditasjon og pusteteknikker som både styrker nerve, hormon og immunsystemet. I tillegg bruker vi vitenskapen om hvordan ulike lydvibrasjoner og mantra kan påvirke uheldige hjernemønstre og bidra til økt kognitiv funksjon ved å skape nye nerveforbindelser og tankemønstre som tjener deg.

Ordet "kundalini" betyr vår "kreative livskraft/energien til vår ubegrensede bevissthet" og hjelper deg å komme i kontakt med ditt potensiale. Hver time tar for seg et nytt tema med nye øvelser og er derfor altid åpen for nye deltakere og nyebgynnere til yogaretningen.

Meld deg på i dag