Priser og påmelding

Priser og påmelding

Se oversikt

Priser og medlemskap

Du er hjertelig velkommen til oss på Northern Light Yoga ved Majorstuen i Oslo for en hyggelig prat og informasjon om våre ulike pris-alternativer og medlemsskap! Alle våre ukentlige klasser er drop-in basert og åpent for alle, uansett nivå. For informasjon om klasser som er spesielt egnet for deg som er helt ny til yoga kan du lese HER.
Er det din første gang hos oss, er det bare å finne en time du har lyst til å prøve ut i Timeplanen og komme ca. 15 minutter før klassen starter.

Resepsjonen er åpen på følgende tider:
Mandag - Fredag: 09:30 - 13:00 og 16:00 - 18:30
Lørdag og Søndag: Kun åpen for yogatime fra kl. 11:00 - 12:30

Våre ulike Pris-alternativer/medlemskap :

 1. INTRO-tilbud (kun for nye medlemmer) for kun 350,- ! Tren så mye du vil i 10 sammenhengende dager! Tilbudet aktiveres fra dagen du melder deg på din første time.
 2. Drop-in : 220,-
 3. 10–klippekort : 1900,- (12 mnd. gyldighet) *Med vårt digitale 10-klippekort har du mulighet til å forhåndspåmelde deg på enkelttimer eller melde deg på flere timer av gangen. 10-klippekortet gir adgang til alle ukentlige klasser og varer i 1 år.
 4. 1.-års medlemsskap/Tren så mye du vil : 990,- /trekkes automatisk èn gang per mnd. *Det er 12 måneders bindingstid for 1.-års medlemsskap og med dette kan du melde deg på alle ukentlige klasser og trene så mye du vil hver måned. Man blir trukket kr. 990,- automatisk én gang i måneden, til samme dato som man har kjøpt kortet.
  MERK! Automatisk fornyelse etter 12 måneder med mindre du kansellerer!
  Frysing av medlemskap ved ferie:
  Man kan fryse kortet opp til 8 uker i løpet av 12 måneder, kun i hele uker. Frysing må man gi beskjed om på forhånd på mail til: info@kundalini-yoga.no. Ved frysing flyttes autobetalingen automatisk frem tilsvarende uker, samt gyldigheten på kortet.
 5. 1-månedskort/Tren så mye du vil : 1700,- (betales på èn gang) *Månedskort/Tren så mye du vil: Du betaler hele summen på èn gang og kan trene så mye du vil i perioden. Du har mulighet til å forhåndspåmelde deg på enkelttimer eller melde deg på flere timer av gangen.
 6. 3-månedskort/Tren så mye du vil: 3700,- (betales på èn gang) *Månedskort/Tren så mye du vil: Du betaler hele summen på èn gang og kan trene så mye du vil i perioden. Du har mulighet til å forhåndspåmelde deg på enkelttimer eller melde deg på flere timer av gangen.
 7. 6-månedskort/Tren så mye du vil: 6100,- (betales på èn gang) *Månedskort/Tren så mye du vil: Du betaler hele summen på èn gang og kan trene så mye du vil i perioden. Du har mulighet til å forhåndspåmelde deg på enkelttimer eller melde deg på flere timer av gangen.
  Frysing av 6-månedskort ved ferie:
  Man kan fryse kortet opp til 4 uker i løpet av 6 måneder, kun i hele uker. Frysing må man gi beskjed om på forhånd på mail til: info@kundalini-yoga.no. Ved frysing flyttes gyldigheten på kortet tilsvarende uker.
 8. *STUDENT OG SENIOR-RABATT:
  Studenter og pensjonister får 20% rabatt. Vennligst henvend deg i resepsjonen og fremvis bevis.

Enkelt kurs :
For påmelding til et enkelt kurs klikk HER. For påmelding til gravidyoga eller barselyoga kurs klikk HER.

Kjøp og bestilling av våre pris-alternativer
Du kan enten komme innom resepsjonen før du kommer på time eller selv kjøpe og registrere deg i vårt booking-system. Du kan også velge et pris-alternativ i menyen over!

For enkel påmelding via mobil og nettbrett last ned  vår APP her.

*For spørsmål angående vilkår eller avmelding, vennligst se våre vilkår.