Om oss

Vi ved Northern Light Yoga brenner for å spre lys, livsglede og bevissthet i nord. Vi tror på kvaliteten og kraften i det autentiske og bærekraftige. Vi sprer lys, livsglede og bevissthet gjennom dyktige og håndplukkede lærere og terapeuter som lever og ånder for erfaringsbaserte yoga og bevegelsesformer. Vår omfattende timeplan er derfor annerledes og variert, og sammen har vi skapt et nydelig og inkluderende senter som gir en umiddelbar følelse av å komme hjem.

Se video av oss

Lærere og behandlere

salila gyanjot

Salila Gyanjot Vestøl

Les mer
Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Shakti Dans lærer, Yogaterapeut, eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen

 

Salila Gyanjot er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Associate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes timer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet. Hun er grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga sammen med sin mann Anand Raj.

 

Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Karam Kriya, yoga for gravide, kvinner og barn. Som halvt indisk og bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevissthet og bevegelse allerede tidlig i sitt liv. Hun har undervist ved flere ulike yoga og treningssentre, bedrifter og helserelaterte virksomheter, både i Norge og internasjonalt.

 

Hennes erfaring er at Kundalini Yogas visdom og praksis fyller et behov hos mange, og beriker den enkelte i den stadig mer intense tiden vi lever i. Hun har et brennende hjerte for å formidle hvordan Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt!

anandraj

AnandRaj / Jakob Schaible

Les mer
Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Kunst & Uttryksterapeut, Gong lærer og eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen

AnandRaj er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Assosiate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Han er sammen med sin partner Gyanjot grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga.

 

AnandRaj underviser med sjel og hjerte. For ham er Kundalini Yoga en yoga av kreativitet, noe du kan merke i hans konsentrerte og varierende timer. Han veileder deg gjennom kriya's og meditasjoner på en sensitiv og presis måte som gir dem mer dybde, forståelse og flyt. Som annerkjent kunstner, Kunstterapeut, Naad Yogi, Gong Lærer og Karam Kriya konsulent, integrerer han kontinuerlig ulike metoder i sin Kundalini Yoga undervisning.

 

AnandRaj startet sitt studie i India allerede i 2000 og har erfaring fra flere ulike former for yoga, bevissthetstrening og bevegelses disipliner. Han har utviklet en terapeutisk tilnærming til Yoga og har lang erfaring med undervisning i ulike kontekster og for ulike målgrupper både i Norge og internasjonalt.

 

AnandRaj kommer opprinnelig fra Tyskland og har siden 2005 jobbet som en veletablert Yoga lærer i Berlin. Han er en erfaren og bevisst lærer, noe som kommer tydelig frem i hans kommunikasjon og formidling av Kundalini Yoga

Anne Karine Dybdahl

Anne Karine

Les mer
Administrasjon og PR ansvarlig

Anne Karine har praktisert yoga fra hun var 20 år og treningsglede har fulgt henne gjennom hele livet. Hun har i mange år arbeidet som eiendomsmegler. Men med ett genuint ønske om å bedre menneskers livskvalitet. Så da muligheten dukket opp hos Kundalini Yoga Skolen var valget lett. Hennes bakgrunn er bl.a:Medisin grunnfag, Ernæring og som Reiki Mester. Hun har også hjulpet til på flere eventer og kurser, bl.a med Trine Berge.

ida sigrid engerud

Ida Sigrid Engerud

Les mer

Vinyasa Yoga lærer, Senior Yoga lærer og Barneyoga lærer

Ida Sigrid har alltid vært naturlig undrende og fra hun opplevde sin første yogatime som 17åring har hun vært interessert i yoga. Syv år senere i 2010 gjennomførte hun sin første lærertrening i YogaWorks og begynte å undervise noen måneder senere. Siden har hun holdt kurs, yogatimer og søkt mer kunnskap i forskjellige retninger via kurs og flere lærertreninger innenfor yoga, og gjennom utviklingen av sin egen praksis. I dag driver hun Yogalab og har hovedsakelig yogatimer for voksne, men også for barn-, senior- og barsel- grupper. Ida sine yogatimer er mye inspirert av Embodied FlowTM, Tantrisk og Buddhistisk filosofi, BMC og Gagadans.

"Etter min første yogatime husker jeg en underlig følelse av å gå hjem å kjenne føttene mine. Jeg kjente på en kroppslig relasjon som jeg ikke hadde vært oppmerksom på før, samt en naturlig ro og tilstedeværelse i kroppen. Det var som om jeg kom tilbake til noe essensielt og naturlig, men som hadde vært glemt i lang tid. Dette gjorde meg nysgjerrig på om jeg gikk glipp av noe ved å ikke vie mer tid og oppmerksomhet til mitt indre liv. "

michael larsen

Micheal Larsen

Les mer

Vinyasa Basics og Vinyasa Flow lærer

Klassene hans fokuserer på å forbedre følelsen og utnyttelsen av pusten, vekke opp nerveforbindelsen til alle delene av kroppen slik at du gjennom å føle det, kan lære deg selv å forankre hofteleddet til jorden og dekompressere ryggraden.

På Northern Light Yoga holder Michael Vinyasa Basics og Vinyasa Flow klasser. 

I Basics timene vil du få innføring i ujjayi pust og strukturen til grunnleggende stillinger du vil finne igjen i enhver ashtanga vinyasa basert yogapraksis. Det hele utført i rolig tempo hvor vi tar oss tid til å føle på hver bevegelse og stilling godt, og lære hvordan detaljer i hender og føtter gjør stilling og bevegelse behagelig, grasiøst og mer kraftfullt.

Flow timene tar deg inn i en styrkende og frigjørende dans hvor vi synkroniserer pust og bevegelse, med sikte på å lede inn i en deilig avslapping og meditasjon i slutten av timen.

«Alle kan utføre samme handling i ulik grad»

«Bevegelse og berøring er den beste medisin, det handler om å frigjøre stagnert energi»

«Mennesket er koblet sammen for opplysning, å være frisk, glad og sterk!»

Sees på matta!

Michael Larsen har undervist yoga på treningssentre, diverse yogastudioer, privat og til bedrifter. Han tok sin 200 timers lærerutdannelse i Yogic Arts systemet med grunnleggeren Duncan Wong  i 2011 og har vært yogalærer på fulltid siden. Michael har arrangert og assistert Yogic Arts Teacher Training programmet i Oslo siden 2014. 

Før yoga praksisen sin, tilbrakte han et år i Kina hvor han lærte basen til kinesisk kampkunst og ble introdusert for Taiji og meditasjon. 

Etter å ha deltatt på to seminarer med «Ido Portal metoden» har det også gått en del i bevegelsesterapi klasser med dyrebevegelser, håndstående-trening, turnringer, strukturell integrering og annet som kan hjelpe folk å motarbeide den bevegelses-underernærte moderne tilstanden. 

Nå om dagen holder han på å fullføre massasjeterapeut fagutdanning ved Institutt for Helhetsmedisin hvor han fordyper sin kunnskap om menneskekroppen og helende teknikker.

Om Ann Christin Fossum

Les mer

Kundalini Yoga Lærer

Jeg oppdaget selv Kundalini Yogas effekt et sted i livet hvor jeg opplevde at døgnet ikke hadde tilstrekkelig med timer til å leve det livet jeg ville. Yogaen tok meg tilbake til meg selv og ledet meg i 2014 til å ta lærerutdanning hos Kundalini Yoga Skolen.

 

Jeg ser at yoga kan hjelpe mange og det er med glede og takknemlighet at jeg vil dele det med deg!
Ann Christin er en " naturlig yogi " og hennes timer passer for unge og gamle, erfarne og nybegynnere, trente og utrente såvel som menn og kvinner!

cecilie fuglerud

Cecilie Fuglerud

Les mer
Kundalini Yoga Lærer, Gong og Soundhealer

Cecilie Fuglerud / Parvan Atma Kaur Cecilie Fuglerud er KRI sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1), Gong og Soundhealer. Hun startet for mange år siden i turn miljøet som gikk over i aerobic og dans. Yoga og mindfullness kom sterkt inn i livet hennes når hverdagen ble som mest hektisk som to barns mor og eier av en frisørsalong ,hvor fleksibilitet , mental ro og styrke var sårt tiltrengt. Pluss en liten timeout bare til seg selv. Ferier ble lagt til yoga retreater i inn og utland. Energi lagrene ble fylt på med en sunn livsstil og masse yoga og meditasjon og ikke minst gode lydvibrasjoner (gong) og mantra sang. Inspirasjonen og effekten var stor. Og Cecilie som elsker å jobbe med mennesker, ønsket å dele å inspirere andre og seg selv. Hun følte det som å komme hjem da hun oppdaget Kundalini Yoga for en del år siden. Og bestemte seg etter en Bali reise, for å ta level 1 for å starte å undervise og inspirere. Hun elsker det hun gjør og setter klare intensjoner i temaer hun brenner for. Hun setter Mind fokus i sine timer da hun ser kropp og sinn som et t. Cecilie er også utdannet gongspiller, og fyller på sine timer med gongglede , syngeboller og stemmebruk. Cecilie underviser ukentlig i Kundalini yoga og gong i Lier og nå i Oslo. I tillegg holder hun retreater i Norge, Sverige og Bali.

Per Jørgen Alsethaug

Les mer

Kundalini Yoga Lærer 

Per Jørgen er snart ferdig utdannet Kundalini Yoga Lærer ved Kundalini Yoga Skolen og brenner for både Kundalini Yoga, mantra-sang og det å skape godt og hjertevarmt fellesskap! Han er elsket for sin herlige og sprudlende energi og sprer glede hvor henn han går! Selv sier han at han elsker livet og er her for å bære sin del av lasset.

clair mary ann constant

Clair Constant

Les mer

Pilates Instruktør, Pilates for mor og barn, Balletdanser på Den Norske Opera

Andrew Smistad Edwards

Les mer
Hatha Yoga Lærer

Så lenge Andrew kan huske har han vært på søken etter magi og mystikk, og alltid hatt en nærmest magnetisk trekning mot østlig visdom. Andrew ble introdusert til yogaens bevegelsestrening og opplysende filosofi av yogalæreren John Bentham, grunnleggeren av Eight Treasures Yoga, i 2011.
Han opplevde en dyptgående effekt etter første praksis, en følelse av sårt trengt håp og tillit. Til praksisen, til tradisjonen, til læreren og medelevene. Og til han selv!
Yogaen vekket en barnslig nysgjerrighet om hva livet har å by på. En nysgjerrighet og et mot som gradvis erstatter hans ubevisste flukt fra sine mørkere sider - en fortid med uansvarlige valg, festing, spillavhengighet, og overdådig ubevisst konsum.
Med yoga kom det handlekraft, kreativitet, mye selvtillit, og mange mange venner, nye og gamle!
I timene til Andrew kan du forvente en krevende og inspirerende time. Han tilpasser timene kreativt for å stimulere hver deltaker på deres individuelle erfaringsnivå, og oppmuntrer til intuitiv prøving og feiling.
Han har en forkjærlighet for filosofi, armbalanser og opp-ned øvelser, såfremt å kombinere tradisjonelle yogasekvenser med mer moderne bevegelsesmønstre.
Det er viktig for Andrew er at du skal føle deg velkommen til timene hans, uansett om du svever inn i timen på en sky, eller må slepe deg inn etter håret. Det viktigste er at du møter opp. Når du er på matten vil praksisen vise vei.
Føl deg trygg på at du er bra nok uansett hvordan stillingene dine ser ut.
Fryd deg over at du er på matten, og møt og opplev deg selv her og nå!

Kristin Bochud

Les mer
Kundalini Yoga lærer med spesialisering innenfor barn, gravide og barsel

For Kristin Bochud (Dharam Priya Kaur) var yoga en del av barndommen, etterhvert ble det en hobby, så lidenskap og nå er det blitt til et levebrød.
Kristin er sertifisert Internasjonal KRI Kundalini Yogalærer, som er en to-årig utdannelse. Hun har praktisert yoga i over 12 år og vokst opp med yoga og meditasjon i familien. I tillegg har hun videreutdannelse for gravide, barsel og barn. Kristin har selv to barn og bakgrunn fra Barnas Turlag i Turistforeningen. «Jeg elsker å jobbe med barn, fordi de er så nysgjerrige og ekte.»
I mine yogaklasser er jeg opptatt av å skape en rolig og harmonisk atmosfære. På den måten er det lettere å jobbe med yogaens dyptgående teknikker. Yoga er meditasjon i bevegelse og jeg har fokus på tilstedeværelse i kropp og sjel.

Tor Arne Haave

Les mer
Lydhealer, Gongmester, TRE & Bioenergetisk Analyse
 
Master of Management (Org. Psykologi), Diplom International Økonomi and Markedsføring, Yogalærer, Gongmester, TRE LII (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certifed Silva Method Instructor), Bioenergetisk Analyse (Under utdanning 2 år og erfaring 10 år). Første utdannelse var elektriker i Elektrogruppen.

 

Tor Arne er opptatt av det som skaper gode forhold mellom mennesker i enkelt individer og grupper. Bruker lek og humor i sine foredrag, og har en forsiktig, leken og rolig tilnærming til individet. Han følger buddhismens prinsipper om uendelig glede, kjærlighet, medfølelse og likeverd for alle levende vesener.

Gunn Haglund

Les mer
Ashtanga / Vinyasa Yoga
 
Gunn Haglund har praktisert Asthanga yoga siden 1998 og utdannet seg i 2009 til yoga instruktør ved Triyoga i London. Gunn har gjennomført en rekke fordypningskurs innen Hatha, Ashtanga og Yin yoga, anatomi, thai yoga massasje og Ayurveda, i India, England og Frankrike.

 

Med en interesse for diafragma anatomi og nervesystemet har Gunn de senere år arrangert en rekke kurs innen yoga mot stress og utbrenthet. Hun arrangerer også regelmessige yoga retreats i Italia og England samt workshops innen juice detox, ernæring og sunn livsstil.

 

Gunn har undervist yoga ved diverse yoga studioer i London, Zurich og Oslo siden 2009.

 

Dynamisk vinyasa yoga er en flyt av yoga asanas til behagelig musikk, som avsluttes med pusteøvelser, meditasjon og avslappning. Vinyasa yoga øker blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene samtidig som nervesystemet roes ned i forbindelse med bevistgjøring av en jevn og rolig pust. Klassen passer de som har noe erfaring med yoga.


Helle Østbye

Les mer

Medisinsk Yoga Lærer

Helle Østbye er utdannet cand.polit med hovedfag i psykologi, har en mastergrad i gestalt psykoterapi, er mindfulness og mediyoga instruktør og under utdanning som yogaterapeut. De siste 20 årene har hun jobbet med lederutvikling og stressmestring. Yoga og meditasjon er for meg kilder til kropp og sinn i balanse, energi, smidighet, indre ro og kreativitet. Kvaliteter som styrker og beskytter oss i dagens hektiske, prestasjonsorienterte samfunn og arbeidsliv.

 

Kjetil Kvalvik

Les mer
Kjetil er grunnlegger, hovedlærer og terapeut hos Anahata Bodyworks.

Allerede som barn ble han introdusert for naturlig livsstil og sjamanisme. Han har mer enn 10.000 timers erfaring med «hands-on» terapi og veiledning de siste 12 årene og har holdt kurs og vært lærer innen Kraniosakral terapi og massasje siden 2009. Han har tidligere erfaring fra næringslivet.

 

Etter en livsendrende opplevelse i 2005 forsto han at hans livsoppgave var å hjelpe andre mennesker tilbake i balanse og kontakt med sitt sanne potensiale. Andre mennesker begynte å komme til han for healing og veiledning og han utdannet seg så til terapeut. Han har studert en rekke terapiformer, men fordypet seg i Kraniosakral behandling, samt at han har studert østlig filosofi, sjamanisme, og reist mye internationalt for å finne redskaper til sin egen personlige utvikling og for å kunne hjelpe andre mennesker.

 

De siste årene har han trukket mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen og fordyper seg for tiden innenfor dette feltet.

Resepsjon

Bendick Bergel 

Les mer

Intern

 

Per Jørgen Alsethaug

Les mer

Intern

Elsker livet og er her for å bære min del av lasset.