Om oss

Norhtern Light Yoga ledere, Anand Raj og Salila Gyanjot Vestøl

Northern Light Yoga er en autentisk yoga-oase i lyse og vakre lokaler som gir deg en umiddelbar følelse av å komme hjem!

 

Vi fokuserer på god og oppdatert fagkunnskap og rene tradisjoner innen yoga, bevegelse og bevissthetstrening for alle aldre og nivåer.

 

Vi ved Northern Light Yoga brenner for å spre lys, livsglede og bevissthet i nord. Vi tror på kvaliteten og kraften i det autentiske og bærekraftige. Vi sprer lys, livsglede og bevissthet gjennom dyktige og håndplukkede lærere og terapeuter som lever og ånder for erfaringsbaserte yoga og bevegelsesformer. Vår omfattende timeplan er derfor annerledes og variert, og sammen har vi skapt et nydelig og inkluderende senter som gir en umiddelbar følelse av å komme hjem!

Se video av oss

Lærere og behandlere

salila gyanjot

Salila Gyanjot Vestøl

Les mer

Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Shakti Dans lærer, Yogaterapeut, eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen

Salila Gyanjot er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Associate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes timer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet. Hun er grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga sammen med sin mann Anand Raj.

Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Karam Kriya, yoga for gravide, kvinner og barn. Som halvt indisk og bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevissthet og bevegelse allerede tidlig i sitt liv. Hun har undervist ved flere ulike yoga og treningssentre, bedrifter og helserelaterte virksomheter, både i Norge og internasjonalt.

Hennes erfaring er at Kundalini Yogas visdom og praksis fyller et behov hos mange, og beriker den enkelte i den stadig mer intense tiden vi lever i. Hun har et brennende hjerte for å formidle hvordan Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt!

anandraj

AnandRaj / Jakob Schaible

Les mer

Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Kunst & Uttryksterapeut, Gong lærer og eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen

AnandRaj er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Assosiate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Han er sammen med sin partner Gyanjot grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga.

 

AnandRaj underviser med sjel og hjerte. For ham er Kundalini Yoga en yoga av kreativitet, noe du kan merke i hans konsentrerte og varierende timer. Han veileder deg gjennom kriya's og meditasjoner på en sensitiv og presis måte som gir dem mer dybde, forståelse og flyt. Som annerkjent kunstner, Kunstterapeut, Naad Yogi, Gong Lærer og Karam Kriya konsulent, integrerer han kontinuerlig ulike metoder i sin Kundalini Yoga undervisning.

 

AnandRaj startet sitt studie i India allerede i 2000 og har erfaring fra flere ulike former for yoga, bevissthetstrening og bevegelses disipliner. Han har utviklet en terapeutisk tilnærming til Yoga og har lang erfaring med undervisning i ulike kontekster og for ulike målgrupper både i Norge og internasjonalt.

 

AnandRaj kommer opprinnelig fra Tyskland og har siden 2005 jobbet som en veletablert Yoga lærer i Berlin. Han er en erfaren og bevisst lærer, noe som kommer tydelig frem i hans kommunikasjon og formidling av Kundalini Yoga

Anne Karine Dybdahl

Anne Karine

Les mer

Resepsjon og administrasjonsansvarlig og Yogalærer

Anne Karine har praktisert yoga fra hun var 20 år og treningsglede har fulgt henne gjennom hele livet. Hun har i mange år arbeidet som eiendomsmegler. Men med ett genuint ønske om å bedre menneskers livskvalitet. Så da muligheten dukket opp hos Kundalini Yoga Skolen var valget lett. Hennes bakgrunn er bl.a:Medisin grunnfag, Ernæring og som Reiki Mester. Hun har også hjulpet til på flere eventer og kurser, bl.a med Trine Berge.

Mats Onsum

Les mer

Yin Yoga & Vinyasa Yoga Lærer
I 2011 ble Mats introdusert til yoga; en treningsform/vitenskap der hele mennesket var tatt i betraktning, og etter bare et par timer ble det klart at dette var noe han ville utforske videre. I 2014 gjennomførte han sin første 200-timers yogalærerutdanning. Mats har også fullført 50 timer med Yin Yoga, og 200 timer med Yogic Arts de siste par årene, og har med andre ord et bredt spekter av kunnskap å dele.

Som lærer ønsker han å hjelpe mennesker med å utforske sitt eget vesen gjennom yoga. Å oppnå økt kroppsbevissthet, tilstedeværelse og kontakt med egen pust, og på den måten skape et solid fundament for utforsking av kropp, sinn og følelser - og koblingen mellom disse.

Cecilie Samrita Aune/Sadhana Gopal

Les mer

Kundalini Yoga Lærer, Hatha Yoga Lærer, Yin Yoga Lærer, Gravideyoga Lærer, Coach/Terapeut innenfor NLP og Enneagrammet og Soul Mentor.

Cecilie/Sadhana Gopal er utdannet Kundalini Yoga Lærer ved Kundalini Yoga Skolen. Hun begynte å utforske meditasjon i 1991, og deltok på sitt første Yogakurs i 1994. Ti år etter startet hun å undervise Hatha Yoga. Siden den tid har hun utdannet seg videre i flere yogaformer og også innenfor terapi, coaching, kommunikasjon og healing. Cecilie har holdt foredrag og kurs for flere events og grupper, blant annet for Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Oslo Yogafestival ved flere anledninger, Yoga Movement & Arts Festival i Oslo, HiYoga, Elixia, Puls-kjeden og andre private aktører. Hun arrangerer også årlige kurs innen intuisjon og selvutvikling i tillegg til temabaserte Yogakurs.

Cecilie har en kjærlig og direkte tilnærming i sin undervisning der hun også får benyttet sin erfaring som terapeut og veileder i møtet med klassen og deltakerne. Ro, rom og tilstedeværelse kjennetegner klassene hennes.

Om Ann Christin Fossum

Les mer

Kundalini Yoga Lærer

Jeg oppdaget selv Kundalini Yogas effekt et sted i livet hvor jeg opplevde at døgnet ikke hadde tilstrekkelig med timer til å leve det livet jeg ville. Yogaen tok meg tilbake til meg selv og ledet meg i 2014 til å ta lærerutdanning hos Kundalini Yoga Skolen.

 

Jeg ser at yoga kan hjelpe mange og det er med glede og takknemlighet at jeg vil dele det med deg!
Ann Christin er en " naturlig yogi " og hennes timer passer for unge og gamle, erfarne og nybegynnere, trente og utrente såvel som menn og kvinner!

Clair Constant

Les mer

Pilates Instruktør, Pilates for mor og barn, Balletdanser på Den Norske Opera

magnus støre

Magnus Støre

Les mer

Breathwork lærer

Magnus har i mange år vært en hengiven søker av den store helhet.
Denne reisen har brakt han i kontakt med et rikt utvalg tradisjoner, skoler og tankesett fra verdens spirituelle tradisjoner.
I Magnus timer deler han både eldgamle og moderne praksiser for å tilnærme seg altets tidløse natur.

kjell gaute

Kjell Gaute / Dass Shiva

Les mer

Kundalini Yoga lærer

Kjell Gaute / Dass Shiva har holdt på med zen, yoga og selvutvikling i snart 20 år. Han er blant annet sertifisert KRI Kundalini Yoga lærer, Sat Nam Rasayan utøver og musiker. Grunnutdanningen i yoga er tatt hos Kundalini Yoga Skolen, med påbyggende utdanning hos blant annet Gurmukh og hos Guru Dev som er hovedlærer i Sat Nam Rasayan, en gren av Kundalini Yoga som jobber med intuisjon/healing fra shunya/stillhet. Han er også i et flerårig sertifiseringsforløp i Kundalini Yoga og ledelse.

En av hans grunntanker er å utforske kombinasjonen av indre innsikt og realiseringen av denne innsikten i hverdagen. Dette gjør at han har en tilnærming som er dyp og direkte, samtidig med humor. Levende musikk er ofte del av klassene.

Olav Sætershagen

Les mer

Intern

Min største visjon er å allmenngjøre yoga og inspirere til god folkehelse. Jeg er veldig fascinert av mangfoldet i samfunnet vårt og føler det er viktig å nå ut til alle. Slik at enkeltmenneske kan få en naturlig inngangsport til å finne sin egen sannhet. Yoga i skolen prosjektet er det mest spennende jeg jobber med om dagen. Føler det er spesielt viktig å nå ut til ungdommen vår slik som samfunnet har utviklet seg. Keep myself to the good vibes and natural highs!

Gunn Haglund

Les mer

Ashtanga / Vinyasa Yoga
 
Gunn Haglund har praktisert Asthanga yoga siden 1998 og utdannet seg i 2009 til yoga instruktør ved Triyoga i London. Gunn har gjennomført en rekke fordypningskurs innen Hatha, Ashtanga og Yin yoga, anatomi, thai yoga massasje og Ayurveda, i India, England og Frankrike.

 

Med en interesse for diafragma anatomi og nervesystemet har Gunn de senere år arrangert en rekke kurs innen yoga mot stress og utbrenthet. Hun arrangerer også regelmessige yoga retreats i Italia og England samt workshops innen juice detox, ernæring og sunn livsstil.

 

Gunn har undervist yoga ved diverse yoga studioer i London, Zurich og Oslo siden 2009.

 

Dynamisk vinyasa yoga er en flyt av yoga asanas til behagelig musikk, som avsluttes med pusteøvelser, meditasjon og avslappning. Vinyasa yoga øker blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene samtidig som nervesystemet roes ned i forbindelse med bevistgjøring av en jevn og rolig pust. Klassen passer de som har noe erfaring med yoga.

Marthe Fjellberg Magerøy

Les mer

Yogaterapi Lærer

Marthe har mer enn ti års erfaring innenfor yogafeltet, og har studert med flere lærere innenfor forskjellige tradisjoner over hele verden. I tillegg til mange ulike yoga-utdannelser (yoga terapi, Iyengar og Ashtanga Yoga, Vipassana meditasjon, filosofi og sanskrit chanting) har hun også en mastergrad i psykologi, og opplever yoga som en grunnleggende og helhetlig tilnærming til mennesket - gjennom alle lag: fysisk, energetisk, emosjonelt og mentalt. For å helbrede og vokse er det gunstig å undersøke og bevisstgjøre oss alle disse lagene.
«I min undervisning bruker jeg litt av hvert fra de ulike praksisene jeg har dykket inn i, i et eklektisk format. Uansett om klassene mine er aktive eller myke er min intensjon å skape et rom som legger tilrette for dyp tilstedeværelse i den subtile visdommen som finner sted i hvert enkelt individ.»

gravidyoga lærer

Susanne Wilhelmsen

Les mer

Gravidyoga og Barselyoga lærer

Susanne tok sin første yogaklasse høsten 2006 i Arizona, USA og ELSKET det! Siden har hun hatt en jevnlig praksis, og i 2008 startet hennes reise mot å bli yogalærer, først med Bikram yoga teacher training i Mexcio med Bikram Choudhury. Deretter har Susanne tatt Ashtanga lærerutdannelse med R.Alexander Medin, 2014. Groovy kids yoga teacher training med Greville Henwood, 2014 og Gravid og Barsel yoga lærerutdannelse ved Belly and Baby med Anniken Binz og Caiila Hoff, 2016. Susanne sier at yogaen virkelig har hjulpet henne til å takle livets opp og nedturer, igjennom sorg og kjærlighet. Susanne har masse sprudlende energi og liker å motivere, engasjere og inspirere sine elever. Hun vil at de lærer å bli mer kjent med kroppen sin ved å lytte til den, ved å være mer bevisst på kroppen igjennom pusten, og bevisst på pusten igjennom kroppen. Bevissthet er nøkkelordet! Hun vil at du som elev skal lære å virkelig være tilstedet på yogamatten din, både fysisk og psykisk, da livet er i øyeblikket.

Mariana Vaz

Mariana Vaz

Les mer
Gravidyoga og Barselyoga lærer

I fell in love with yoga in 2010 when I moved to Oslo. My passion for the practice grew side by side with the huge benefits it brought to my body and my soul, to the point that I decided to completely change my career from IT and Business Management to become a full time yoga teacher.
I have certified as a Yoga Teacher in 2014 with Evolation Yoga (Yoga Alliance accredited) and have taught Bikram Yoga in different studios in Oslo.

I am a certified teacher in Perinatal Yoga, Baby Yoga, Nurturing Baby Massage and Post-Natal Yoga by Birthlight (Yoga Alliance UK accredited).

I am also a certified Life Coach and Reiki Therapist.

I have two little daughters, Benedita and Rosa that are already two little yoginis. I kept my yoga practice throughout both pregnancies and I thank yoga for the happy, healthy and smooth pregnancies and post-natal periods I had.

I strongly believe that the practice of yoga is not only a physical practice; it is also a path to deepen self-knowledge and self-acceptance of who you are.

anjali yoga

Julie Christiansen

Les mer

Gravidyoga og Hatha Yoga lærer 

Jeg har undervist yoga siden 2014. Utdannet i Hatha Yoga fra Nosara yoga institute, Costa Rica. Gravideyoga-lærer ble jeg utdannet ved Oslo Yoga. Jeg blir fyllt opp og føler meg heldig som får undervise , og dele min yoga ~ skape rom og åpne opp slik at man kan få lande dypt i seg selv, komme i kontakt med alt lys og styrke som bor i enhver av oss alle, og bidra til følelsen av helhet

Ida Sigrid Engerud

Les mer

Vinyasa Yoga lærer, Senior Yoga lærer og Barneyoga lærer

Ida Sigrid har alltid vært naturlig undrende og fra hun opplevde sin første yogatime som 17åring har hun vært interessert i yoga. Syv år senere i 2010 gjennomførte hun sin første lærertrening i YogaWorks og begynte å undervise noen måneder senere. Siden har hun holdt kurs, yogatimer og søkt mer kunnskap i forskjellige retninger via kurs og flere lærertreninger innenfor yoga, og gjennom utviklingen av sin egen praksis. I dag driver hun Yogalab og har hovedsakelig yogatimer for voksne, men også for barn-, senior- og barsel- grupper. Ida sine yogatimer er mye inspirert av Embodied FlowTM, Tantrisk og Buddhistisk filosofi, BMC og Gagadans.

"Etter min første yogatime husker jeg en underlig følelse av å gå hjem å kjenne føttene mine. Jeg kjente på en kroppslig relasjon som jeg ikke hadde vært oppmerksom på før, samt en naturlig ro og tilstedeværelse i kroppen. Det var som om jeg kom tilbake til noe essensielt og naturlig, men som hadde vært glemt i lang tid. Dette gjorde meg nysgjerrig på om jeg gikk glipp av noe ved å ikke vie mer tid og oppmerksomhet til mitt indre liv. "

Kristine Karåla Øren

Les mer

Kundalini Yoga Lærer og Danse kunstner
 

Kristine Karåla begynte å praktisere yoga på begynnelsen av 2000 tallet, først som et alternativ til dansetreningen hun har bedrevet siden tre års alderen men med tiden har yogiske praksiser etablert seg som en nødvendighet for å forbinde seg med alt av kroppens og livets potensial. Hun har fullført Hatha Yoga Teacher-Training 200-hour level med Sri Santhosh Karuna og er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1) med AnandRaj, Salila Gyanjot og Leadtrainer Shiv Charan Singh.

Etter fem og tyve år som danser i det sceniske samtidsdansfeltet har Kristine Karåla en dypt forankret lidenskap og stor kinestetisk bevissthet i alle kroppens bevegelser.

Det som sirkulere, vibrere og til en hver tid pulserer oss gjennom livet er det som nærer hennes tilnærming for en økt bevissthet i hva vi er, kan og vil være.

Maria Lampadari

Les mer

Acro Yoga lærer

Maria begynte å trene yoga da hun flyttet til Norge i 2010. Etter hvert ledet dette henne inn i acroyogaen som ble hennes store lidenskap. Hun har i flere år organisert fri acroyogatrening i Oslo, og fullførte nylig sin acroyoga-lærerutdannelse. «Noe av det jeg liker med acroyoga er hvordan vi gjennom treningen lærer å lytte og kommunisere med andre mennesker på mange forskjellige plan».

Karen-Elise Amriati Løvås

Les mer

Acro Yoga lærer

Karen Elise har praktisert mange yogaretninger siden tidlig 2000 og er utdannet Prenatal Yoga Teacher gjennom blooma.com. I 2010 prøvde hun AcroYoga for første gang og det var kjærlighet ved første flytur! Siden da har hun deltatt og assistert ved en rekke workshops og festivaler før hun høsten 2016 fullførte AcroYoga lærerutdannelsen sin med AcroBhakti.

Resepsjon