Om oss

Norhtern Light Yoga ledere, Anand Raj og Salila Gyanjot Vestøl

Northern Light Yoga er en autentisk yoga-oase i lyse og vakre lokaler som gir deg en umiddelbar følelse av å komme hjem!

 

Vi fokuserer på god og oppdatert fagkunnskap og rene tradisjoner innen yoga, bevegelse og bevissthetstrening for alle aldre og nivåer.

 

Vi ved Northern Light Yoga brenner for å spre lys, livsglede og bevissthet i nord. Vi tror på kvaliteten og kraften i det autentiske og bærekraftige. Vi sprer lys, livsglede og bevissthet gjennom dyktige og håndplukkede lærere og terapeuter som lever og ånder for erfaringsbaserte yoga og bevegelsesformer. Vår omfattende timeplan er derfor annerledes og variert, og sammen har vi skapt et nydelig og inkluderende senter som gir en umiddelbar følelse av å komme hjem!

Se video av oss

Lærere og behandlere

salila gyanjot

Salila Gyanjot Vestøl

Les mer

Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Shakti Dans lærer, Yogaterapeut, eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen

 

Salila Gyanjot er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Associate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes timer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet. Hun er grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga sammen med sin mann Anand Raj.

 

Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Karam Kriya, yoga for gravide, kvinner og barn. Som halvt indisk og bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevissthet og bevegelse allerede tidlig i sitt liv. Hun har undervist ved flere ulike yoga og treningssentre, bedrifter og helserelaterte virksomheter, både i Norge og internasjonalt.

 

Hennes erfaring er at Kundalini Yogas visdom og praksis fyller et behov hos mange, og beriker den enkelte i den stadig mer intense tiden vi lever i. Hun har et brennende hjerte for å formidle hvordan Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt!

anandraj

AnandRaj / Jakob Schaible

Les mer

Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Kunst & Uttryksterapeut, Gong lærer og eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen

AnandRaj er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Assosiate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Han er sammen med sin partner Gyanjot grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga.

 

AnandRaj underviser med sjel og hjerte. For ham er Kundalini Yoga en yoga av kreativitet, noe du kan merke i hans konsentrerte og varierende timer. Han veileder deg gjennom kriya's og meditasjoner på en sensitiv og presis måte som gir dem mer dybde, forståelse og flyt. Som annerkjent kunstner, Kunstterapeut, Naad Yogi, Gong Lærer og Karam Kriya konsulent, integrerer han kontinuerlig ulike metoder i sin Kundalini Yoga undervisning.

 

AnandRaj startet sitt studie i India allerede i 2000 og har erfaring fra flere ulike former for yoga, bevissthetstrening og bevegelses disipliner. Han har utviklet en terapeutisk tilnærming til Yoga og har lang erfaring med undervisning i ulike kontekster og for ulike målgrupper både i Norge og internasjonalt.

 

AnandRaj kommer opprinnelig fra Tyskland og har siden 2005 jobbet som en veletablert Yoga lærer i Berlin. Han er en erfaren og bevisst lærer, noe som kommer tydelig frem i hans kommunikasjon og formidling av Kundalini Yoga

Anne Karine Dybdahl

Anne Karine

Les mer

Administrasjon, PR ansvarlig og Yogalærer

Anne Karine har praktisert yoga fra hun var 20 år og treningsglede har fulgt henne gjennom hele livet. Hun har i mange år arbeidet som eiendomsmegler. Men med ett genuint ønske om å bedre menneskers livskvalitet. Så da muligheten dukket opp hos Kundalini Yoga Skolen var valget lett. Hennes bakgrunn er bl.a:Medisin grunnfag, Ernæring og som Reiki Mester. Hun har også hjulpet til på flere eventer og kurser, bl.a med Trine Berge.

Mats Onsum

Les mer

Yin Yoga & Vinyasa Yoga Lærer
I 2011 ble Mats introdusert til yoga; en treningsform/vitenskap der hele mennesket var tatt i betraktning, og etter bare et par timer ble det klart at dette var noe han ville utforske videre. I 2014 gjennomførte han sin første 200-timers yogalærerutdanning. Mats har også fullført 50 timer med Yin Yoga, og 200 timer med Yogic Arts de siste par årene, og har med andre ord et bredt spekter av kunnskap å dele.

Som lærer ønsker han å hjelpe mennesker med å utforske sitt eget vesen gjennom yoga. Å oppnå økt kroppsbevissthet, tilstedeværelse og kontakt med egen pust, og på den måten skape et solid fundament for utforsking av kropp, sinn og følelser - og koblingen mellom disse.

Cecilie Samrita Aune/Sadhana Gopal

Les mer

Kundalini Yoga Lærer, Hatha Yoga Lærer, Yin Yoga Lærer, Gravideyoga Lærer, Coach/Terapeut innenfor NLP og Enneagrammet og Soul Mentor.

Cecilie/Sadhana Gopal er utdannet Kundalini Yoga Lærer ved Kundalini Yoga Skolen. Hun begynte å utforske meditasjon i 1991, og deltok på sitt første Yogakurs i 1994. Ti år etter startet hun å undervise Hatha Yoga. Siden den tid har hun utdannet seg videre i flere yogaformer og også innenfor terapi, coaching, kommunikasjon og healing. Cecilie har holdt foredrag og kurs for flere events og grupper, blant annet for Norges Gymnastikk- og Turnforbund, Oslo Yogafestival ved flere anledninger, Yoga Movement & Arts Festival i Oslo, HiYoga, Elixia, Puls-kjeden og andre private aktører. Hun arrangerer også årlige kurs innen intuisjon og selvutvikling i tillegg til temabaserte Yogakurs.

Cecilie har en kjærlig og direkte tilnærming i sin undervisning der hun også får benyttet sin erfaring som terapeut og veileder i møtet med klassen og deltakerne. Ro, rom og tilstedeværelse kjennetegner klassene hennes.

Per Jørgen Alsethaug

Les mer

Kundalini Yoga Lærer 

Per Jørgen er snart ferdig utdannet Kundalini Yoga Lærer ved Kundalini Yoga Skolen og brenner for både Kundalini Yoga, mantra-sang og det å skape godt og hjertevarmt fellesskap! Han er elsket for sin herlige og sprudlende energi og sprer glede hvor henn han går! Selv sier han at han elsker livet og er her for å bære sin del av lasset.

Clair Constant

Les mer

Pilates Instruktør, Pilates for mor og barn, Balletdanser på Den Norske Opera

Kristine Karåla Øren

Les mer

Kundalini Yoga Lærer og Danse kunstner
 

Kristine Karåla begynte å praktisere yoga på begynnelsen av 2000 tallet, først som et alternativ til dansetreningen hun har bedrevet siden tre års alderen men med tiden har yogiske praksiser etablert seg som en nødvendighet for å forbinde seg med alt av kroppens og livets potensial. Hun har fullført Hatha Yoga Teacher-Training 200-hour level med Sri Santhosh Karuna og er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1) med AnandRaj, Salila Gyanjot og Leadtrainer Shiv Charan Singh.

Etter fem og tyve år som danser i det sceniske samtidsdansfeltet har Kristine Karåla en dypt forankret lidenskap og stor kinestetisk bevissthet i alle kroppens bevegelser.

Det som sirkulere, vibrere og til en hver tid pulserer oss gjennom livet er det som nærer hennes tilnærming for en økt bevissthet i hva vi er, kan og vil være.

Om Ann Christin Fossum

Les mer

Kundalini Yoga Lærer

Jeg oppdaget selv Kundalini Yogas effekt et sted i livet hvor jeg opplevde at døgnet ikke hadde tilstrekkelig med timer til å leve det livet jeg ville. Yogaen tok meg tilbake til meg selv og ledet meg i 2014 til å ta lærerutdanning hos Kundalini Yoga Skolen.

 

Jeg ser at yoga kan hjelpe mange og det er med glede og takknemlighet at jeg vil dele det med deg!
Ann Christin er en " naturlig yogi " og hennes timer passer for unge og gamle, erfarne og nybegynnere, trente og utrente såvel som menn og kvinner!

Ida Sigrid Engerud

Les mer

Vinyasa Yoga lærer, Senior Yoga lærer og Barneyoga lærer

Ida Sigrid har alltid vært naturlig undrende og fra hun opplevde sin første yogatime som 17åring har hun vært interessert i yoga. Syv år senere i 2010 gjennomførte hun sin første lærertrening i YogaWorks og begynte å undervise noen måneder senere. Siden har hun holdt kurs, yogatimer og søkt mer kunnskap i forskjellige retninger via kurs og flere lærertreninger innenfor yoga, og gjennom utviklingen av sin egen praksis. I dag driver hun Yogalab og har hovedsakelig yogatimer for voksne, men også for barn-, senior- og barsel- grupper. Ida sine yogatimer er mye inspirert av Embodied FlowTM, Tantrisk og Buddhistisk filosofi, BMC og Gagadans.

"Etter min første yogatime husker jeg en underlig følelse av å gå hjem å kjenne føttene mine. Jeg kjente på en kroppslig relasjon som jeg ikke hadde vært oppmerksom på før, samt en naturlig ro og tilstedeværelse i kroppen. Det var som om jeg kom tilbake til noe essensielt og naturlig, men som hadde vært glemt i lang tid. Dette gjorde meg nysgjerrig på om jeg gikk glipp av noe ved å ikke vie mer tid og oppmerksomhet til mitt indre liv. "

Olav Sætershagen

Les mer

Intern

Min største visjon er å allmenngjøre yoga og inspirere til god folkehelse. Jeg er veldig fascinert av mangfoldet i samfunnet vårt og føler det er viktig å nå ut til alle. Slik at enkeltmenneske kan få en naturlig inngangsport til å finne sin egen sannhet. Yoga i skolen prosjektet er det mest spennende jeg jobber med om dagen. Føler det er spesielt viktig å nå ut til ungdommen vår slik som samfunnet har utviklet seg. Keep myself to the good vibes and natural highs!

Cecilie Fuglerud

Les mer
Kundalini Yoga Lærer, Gong og Soundhealer

Cecilie Fuglerud / Parvan Atma Kaur Cecilie Fuglerud er KRI sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1), Gong og Soundhealer. Hun startet for mange år siden i turn miljøet som gikk over i aerobic og dans. Yoga og mindfullness kom sterkt inn i livet hennes når hverdagen ble som mest hektisk som to barns mor og eier av en frisørsalong ,hvor fleksibilitet , mental ro og styrke var sårt tiltrengt. Pluss en liten timeout bare til seg selv. Ferier ble lagt til yoga retreater i inn og utland. Energi lagrene ble fylt på med en sunn livsstil og masse yoga og meditasjon og ikke minst gode lydvibrasjoner (gong) og mantra sang. Inspirasjonen og effekten var stor. Og Cecilie som elsker å jobbe med mennesker, ønsket å dele å inspirere andre og seg selv. Hun følte det som å komme hjem da hun oppdaget Kundalini Yoga for en del år siden. Og bestemte seg etter en Bali reise, for å ta level 1 for å starte å undervise og inspirere. Hun elsker det hun gjør og setter klare intensjoner i temaer hun brenner for. Hun setter Mind fokus i sine timer da hun ser kropp og sinn som et t. Cecilie er også utdannet gongspiller, og fyller på sine timer med gongglede , syngeboller og stemmebruk. Cecilie underviser ukentlig i Kundalini yoga og gong i Lier og nå i Oslo. I tillegg holder hun retreater i Norge, Sverige og Bali.

Maria Lampadari

Les mer

Acro Yoga lærer

Maria begynte å trene yoga da hun flyttet til Norge i 2010. Etter hvert ledet dette henne inn i acroyogaen som ble hennes store lidenskap. Hun har i flere år organisert fri acroyogatrening i Oslo, og fullførte nylig sin acroyoga-lærerutdannelse. «Noe av det jeg liker med acroyoga er hvordan vi gjennom treningen lærer å lytte og kommunisere med andre mennesker på mange forskjellige plan».

Karen-Elise Amriati Løvås

Les mer

Acro Yoga lærer

Karen Elise har praktisert mange yogaretninger siden tidlig 2000 og er utdannet Prenatal Yoga Teacher gjennom blooma.com. I 2010 prøvde hun AcroYoga for første gang og det var kjærlighet ved første flytur! Siden da har hun deltatt og assistert ved en rekke workshops og festivaler før hun høsten 2016 fullførte AcroYoga lærerutdannelsen sin med AcroBhakti.

Gunn Haglund

Les mer

Ashtanga / Vinyasa Yoga
 
Gunn Haglund har praktisert Asthanga yoga siden 1998 og utdannet seg i 2009 til yoga instruktør ved Triyoga i London. Gunn har gjennomført en rekke fordypningskurs innen Hatha, Ashtanga og Yin yoga, anatomi, thai yoga massasje og Ayurveda, i India, England og Frankrike.

 

Med en interesse for diafragma anatomi og nervesystemet har Gunn de senere år arrangert en rekke kurs innen yoga mot stress og utbrenthet. Hun arrangerer også regelmessige yoga retreats i Italia og England samt workshops innen juice detox, ernæring og sunn livsstil.

 

Gunn har undervist yoga ved diverse yoga studioer i London, Zurich og Oslo siden 2009.

 

Dynamisk vinyasa yoga er en flyt av yoga asanas til behagelig musikk, som avsluttes med pusteøvelser, meditasjon og avslappning. Vinyasa yoga øker blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene samtidig som nervesystemet roes ned i forbindelse med bevistgjøring av en jevn og rolig pust. Klassen passer de som har noe erfaring med yoga.

Kjetil Kvalvik

Les mer

Kjetil er grunnlegger, hovedlærer og terapeut hos Anahata Bodyworks som gir behandling,  utdannelser og Workshops hos Northern Light Yoga

Allerede som barn ble han introdusert for naturlig livsstil og sjamanisme. Han har mer enn 10.000 timers erfaring med «hands-on» terapi og veiledning de siste 12 årene og har holdt kurs og vært lærer innen Kraniosakral terapi og massasje siden 2009. Han har tidligere erfaring fra næringslivet.

 

Etter en livsendrende opplevelse i 2005 forsto han at hans livsoppgave var å hjelpe andre mennesker tilbake i balanse og kontakt med sitt sanne potensiale. Andre mennesker begynte å komme til han for healing og veiledning og han utdannet seg så til terapeut. Han har studert en rekke terapiformer, men fordypet seg i Kraniosakral behandling, samt at han har studert østlig filosofi, sjamanisme, og reist mye internationalt for å finne redskaper til sin egen personlige utvikling og for å kunne hjelpe andre mennesker.

 

De siste årene har han trukket mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen og fordyper seg for tiden innenfor dette feltet.

Frida Storholt

Les mer

Frida har undervist yoga siden 2013, Og er straks ferdig mediyoga terapeut. Også mediyoga coach ved stress og utbrenthet, samt Mediyoga lærer for barn.
Hun er også spesialsykepleier med mange års erfaring fra nyfødt avdelingen, intensiv og kompetanseheving.
Frida lever nå av og for å dele yogaens gode verktøy for bedre helse og velvære, hun spiller gong og bruker ofte gong i avspenningen for enda dypere hvile for elevene. Hun tar også imot private for en til en yogaterapi.

Alexandra / Sangeet Kamal

Les mer

Kundalini Yoga lærer

Sangeet Kamal Kaur is a KRI certified Kundalini Yoga teacher. She received her education from Kundalini Yoga Skolen in Oslo in 2017 and immediately started teaching on weekends. Sangeet Kamal is especially interested in the psycho-emotional aspects of Kundalini Yoga and often teaches classes focused on releasing emotional stress. Living up to her name (Kamal = lotus) she very much identifies with the Zen Proverb: “May we exist like the lotus, at ease in muddy water.”

Resepsjon