Om oss

Vi ved Northern Light Yoga brenner for å spre lys, livsglede og bevissthet i nord. Vi tror på kvaliteten og kraften i det autentiske og bærekraftige. Vi sprer lys, livsglede og bevissthet gjennom dyktige og håndplukkede lærere og terapeuter som lever og ånder for erfaringsbaserte yoga og bevegelsesformer. Vår omfattende timeplan er derfor annerledes og variert, og sammen har vi skapt et nydelig og inkluderende senter som gir en umiddelbar følelse av å komme hjem.

Se video av oss

Lærere og behandlere

Salila Gyanjot Vestøl

Les mer
Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Shakti Dans lærer, Yogaterapeut, eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen

 

Salila Gyanjot er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Associate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Hun underviser med lidenskap og entusiasme og hennes timer bærer preg av dyp forståelse, sensitivitet og lekenhet. Hun er grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga sammen med sin mann Anand Raj.

 

Gyanjot har spesialisert seg i de psykologiske og medisinsk helende egenskapene ved Kundalini Yoga, Shakti Dans, Karam Kriya, yoga for gravide, kvinner og barn. Som halvt indisk og bakgrunn fra moderne og samtidsdans, ble Gyanjot introdusert til ulike former for yoga, bevissthet og bevegelse allerede tidlig i sitt liv. Hun har undervist ved flere ulike yoga og treningssentre, bedrifter og helserelaterte virksomheter, både i Norge og internasjonalt.

 

Hennes erfaring er at Kundalini Yogas visdom og praksis fyller et behov hos mange, og beriker den enkelte i den stadig mer intense tiden vi lever i. Hun har et brennende hjerte for å formidle hvordan Kundalini Yoga kan bidra til økt livskvalitet, glede og balanse. Både fysisk, mentalt, emosjonelt og spirituelt!

AnandRaj / Jakob Schaible

Les mer
Kundalini Yoga Lærer, Associate Teacher Trainer, Kunst & Uttryksterapeut, Gong lærer og eier og adm. direktør ved Northern Light Yoga og Kundalini Yoga Skolen

AnandRaj er KRI Sertifisert Kundalini Yoga lærer (level 1 og 2), Assosiate Teacher Trainer og student av Shiv Charan Singh gjennom mange år. Han er sammen med sin partner Gyanjot grunnlegger av Kundalini Yoga Skolen i Oslo og organiserer Lærerutdanningen i Kundalini Yoga.

 

AnandRaj underviser med sjel og hjerte. For ham er Kundalini Yoga en yoga av kreativitet, noe du kan merke i hans konsentrerte og varierende timer. Han veileder deg gjennom kriya's og meditasjoner på en sensitiv og presis måte som gir dem mer dybde, forståelse og flyt. Som annerkjent kunstner, Kunstterapeut, Naad Yogi, Gong Lærer og Karam Kriya konsulent, integrerer han kontinuerlig ulike metoder i sin Kundalini Yoga undervisning.

 

AnandRaj startet sitt studie i India allerede i 2000 og har erfaring fra flere ulike former for yoga, bevissthetstrening og bevegelses disipliner. Han har utviklet en terapeutisk tilnærming til Yoga og har lang erfaring med undervisning i ulike kontekster og for ulike målgrupper både i Norge og internasjonalt.

 

AnandRaj kommer opprinnelig fra Tyskland og har siden 2005 jobbet som en veletablert Yoga lærer i Berlin. Han er en erfaren og bevisst lærer, noe som kommer tydelig frem i hans kommunikasjon og formidling av Kundalini Yoga

Anne Karine

Les mer
Administrasjon og PR ansvarlig

Anne Karine har praktisert yoga fra hun var 20 år og treningsglede har fulgt henne gjennom hele livet. Hun har i mange år arbeidet som eiendomsmegler. Men med ett genuint ønske om å bedre menneskers livskvalitet. Så da muligheten dukket opp hos Kundalini Yoga Skolen var valget lett. Hennes bakgrunn er bl.a:Medisin grunnfag, Ernæring og som Reiki Mester. Hun har også hjulpet til på flere eventer og kurser, bl.a med Trine Berge.

Trine Berge

Les mer
Kundalini Yoga Lærer, Rawfoodkokk og Livstilsveileder
 
Trine er en av Norges mest kjente rawfoodkokk og livstilsveileder. Hun har tidligere gitt ut flere helse- og livsstilsbøker og i 2015 ble hennes siste bok lansert, «Rawfood». Trine har jobbet med kosthold, detox, meditasjon og indre arbeid siden midten av 90 tallet. Foruten å skrive til daglig på Superdamebloggen er Trine kjent for sine inspirerende kurs, retreats og foredrag om hvordan du vitaliserer deg med yoga, rawfood og supermat.

 

Hennes fokus er at helse skal også være gøy, gi deg velvære, overskudd og energi til å skape det livet du drømmer om.

 

Trine har 20 års erfaring med meditasjon, derav 15 år som lærer, og 10 års erfaring med yoga. I starten av 2015 startet hun utdannelsen som kundalini yogalærer. (Sertifisering skjer i løpet av 2016).

 

- Som yogalærer ønsker jeg å fasilitere timer hvor du lettere kan nå inn til kjernen av deg selv, kjenne nærværet til deg selv og livet. Og gjennom det skape transformasjoner og erkjennelser som bringer deg nærmere dine potensialer.

 

www.Superdamebloggen.no / www.TrineBerge.com

Gunn Haglund

Les mer
Ashtanga / Vinyasa Yoga
 
Gunn Haglund har praktisert Asthanga yoga siden 1998 og utdannet seg i 2009 til yoga instruktør ved Triyoga i London. Gunn har gjennomført en rekke fordypningskurs innen Hatha, Ashtanga og Yin yoga, anatomi, thai yoga massasje og Ayurveda, i India, England og Frankrike.

 

Med en interesse for diafragma anatomi og nervesystemet har Gunn de senere år arrangert en rekke kurs innen yoga mot stress og utbrenthet. Hun arrangerer også regelmessige yoga retreats i Italia og England samt workshops innen juice detox, ernæring og sunn livsstil.

 

Gunn har undervist yoga ved diverse yoga studioer i London, Zurich og Oslo siden 2009.

 

Dynamisk vinyasa yoga er en flyt av yoga asanas til behagelig musikk, som avsluttes med pusteøvelser, meditasjon og avslappning. Vinyasa yoga øker blodsirkulasjonen, styrker og tøyer musklene samtidig som nervesystemet roes ned i forbindelse med bevistgjøring av en jevn og rolig pust. Klassen passer de som har noe erfaring med yoga.

Trine Olivia

Les mer
Ashtanga og Kundalini Yoga Lærer

Olivia fikk sitt første møte med yoga i 1996 som 16 åring. Hun ble da elev ved Yogaskolen i Oslo og siden den gang har hun vært innom ulike tradisjoner av yoga og meditasjon. I de seneste årene har hun landet på ashtanga yoga, restorative yoga og kundalini yoga.

 

Olivia har bakgrunn som sykepleier og har i flere år arbeidet med detox, ernæring og mage- og tarmhelse fra et holistisk øymed. Hun har gjort kurs og utdanning innen healing, clairvoyance og energiarbeid. Olivia har tatt sine yogautdanninger fra YogaWorks metoden og Kundalini Yoga som lært av Yogi Bhajan. Hun har skrevet en prosjektoppgave om yoga for høysensitive mennesker i sitt profesjonstudie ved YogaWorks.

 

- Som yogalærer er jeg opptatt av ydmykhet, trygghet og omsorg i mine timer. Alle, om du er erfaren eller uerfaren, er velkommen til timene, som vil bære preg av en terapeutisk tilnærming. Jeg er opptatt av å se individet og imøtekomme den enkeltes behov så godt jeg kan.

 

- Skjønnheten i yoga ligger i selve prosessen og hvordan den kan føre oss "hjem igjen".

Inger Johanne Vesje

Les mer
Lærer i Tai Chi / Qi-gong & Mindfulness
 
Inger Johanne Vesje har jobbet profesjonelt med bevegelser i nesten 35 år. Hun er en av Norges mest erfarne tai chi- og qi-gong lærere og startet sitt eget institutt i Tønsberg i 1998. 
Hun har en rekke internasjonale sertifiseringer og studieopphold i utlandet og er medlem av The British Health Qigong Association. Hun har vært en lidenskapelig tai chi og qi-gong utøver siden 1982.

 

Ved siden av fast undervisning bl.a på Bymisjonen, gir hun foredrag og trening for bedrifter, skoler og foreninger, samt arrangerer tematurer med tai chi og qi-gong til Italia.

 

Hun har også egne terapeutiske klasser med tai chi og qi-gong for kronisk syke, bl.a for Parkinsonrammede, smertepasienter og ME-pasienter.

 

Inger Johanne Vesje har sin bakgrunn fra dans og ballett, forskning i botanikk, akupressur og mindfulness (Høyskolen på Gjøvik). Hun har opparbeidet en dyp forståelse av bevegelser og energi. Hun har en filosofisk, medisinsk og kunstnerisk tilnærming til faget.

 

Inger Johanne underviser klassisk tai chi, Yang-stil, 24-, 37- og 104-formene.
I qi-gong underviser hun mange stilarter bl.a. Yijinjing, Ma Wang, Dao Yin og Wu Qin Xi som alle er gamle kjente metoder som bygger på kinesisk medisin og undervises på universitetene rundt om i verden.

 

Nettside: www.qigongtaiji.com Facebook: Tai Chi og Qi-gong
 

" Den stilleste sarthet bærer den største styrke ".

Kjetil Kvalvik

Les mer
Kjetil er grunnlegger, hovedlærer og terapeut hos Anahata Bodyworks.

Allerede som barn ble han introdusert for naturlig livsstil og sjamanisme. Han har mer enn 10.000 timers erfaring med «hands-on» terapi og veiledning de siste 12 årene og har holdt kurs og vært lærer innen Kraniosakral terapi og massasje siden 2009. Han har tidligere erfaring fra næringslivet.

 

Etter en livsendrende opplevelse i 2005 forsto han at hans livsoppgave var å hjelpe andre mennesker tilbake i balanse og kontakt med sitt sanne potensiale. Andre mennesker begynte å komme til han for healing og veiledning og han utdannet seg så til terapeut. Han har studert en rekke terapiformer, men fordypet seg i Kraniosakral behandling, samt at han har studert østlig filosofi, sjamanisme, og reist mye internationalt for å finne redskaper til sin egen personlige utvikling og for å kunne hjelpe andre mennesker.

 

De siste årene har han trukket mer tilbake til sine røtter i den samiske sjamanismen og fordyper seg for tiden innenfor dette feltet.

helle marie føynum

Helle Marie Føynum

Les mer
Yin Yoga og Kundalini Yoga lærer, Fysioterapeut og Spirituell veileder
 
Helle Marie Føynum har bakgrunn fra idrettsmiljøet og utdanning fra Norges Idrettshøgskole samt fysioterapiutdanningen i Oslo. Hun oppdaget yoga i 2003. Den gangen startet hun med Ashtanga Yoga, men har siden funnet sin vei med Kundalini Yoga og Yin Yoga.
Hun drev eget yogastudio i Stavern i 9 år.
Nå jobber hun frilans og har flyttet sin base til Oslo.
" Jeg brenner for formidling av å komme tilbake til balanse i oss selv på alle måter, både på yogamatten - men også i selve hverdagen og livet. Men det viktigste aspektet for meg er likevel den spirituelle veien. Jeg ønsker også å dele fra mitt eget liv og reise for å kunne være til inspirasjon og hjelp for andre"

Monika Englund / Lakshmi Prem Kaur

Les mer
Kundalini Yoga lærer
Monika er sertifisert Kundalini Yogalærer og holder nå på med sin Level 2. Hun er en dyktig yoga-entusiast som elsker å spre gleden av yoga. For henne er det viktig å formidle at yoga er noe for alle og der alle kan bli med!

 

Monika er opprinnelig svensk og kom fra Värmland i 1994. Som godt voksen har hun holdt lenge på med yoga og meditasjon og er også tidligere utdannet massør.  Hun driver på dagtid privat barnehage på Grunerløkka i Oslo og har senere utdannet seg i Medisinsk Yoga for barn som er basert på Kundalini Yoga.

Om Ann Christin Fossum

Les mer

Kundalini Yoga Lærer

Jeg oppdaget selv Kundalini Yogas effekt et sted i livet hvor jeg opplevde at døgnet ikke hadde tilstrekkelig med timer til å leve det livet jeg ville. Yogaen tok meg tilbake til meg selv og ledet meg i 2014 til å ta lærerutdanning hos Kundalini Yoga Skolen.

 

Jeg ser at yoga kan hjelpe mange og det er med glede og takknemlighet at jeg vil dele det med deg!
Ann Christin er en " naturlig yogi " og hennes timer passer for unge og gamle, erfarne og nybegynnere, trente og utrente såvel som menn og kvinner!

Massimo Barberi

Les mer
Hatha Yoga Lærer
 
Massimo har praktisert yoga i over 25 år (siden 1991), og har jobbet profesjonelt som yogainstruktør i Italia og i Norge i 17 år. Han har studert indisk filosofi og tradisjonell yoga både akademisk (ved universitetet for religionsstudier CSSR i Trento, Italia) og praktisk ved å studere tradisjonell Hatha Yoga, Raja Yoga og Tantra Yoga med indiske swamier (tradisjonelle yogamunker). Videre har han deltatt på instruktørutdanning gjennom yogainstituttet AMAYE i Sverige og Tyskland (over 500 timer).

 

Massimo har den siste tiden også samarbeidet med den internasjonale yogaskolen Samadhi (Firenze). I 2011 ble han i tillegg sertifisert som ayurvedaterapeut (ayurveda er den medisinske delen av yogatradisjonen) ved the European Institute of Ayurveda (London).
 

YOGA MED MASSIMO

Øvelsene skjer i rolige bevegelser hvor du lærer riktig pusteteknikk (Pranayama) og god holdning. Yoga gir økt styrke, balanse, bevegelighet, konsentrasjon og kroppskontroll. Gjennom øvelsene gir du slipp på spenninger samtidig som du øker din mentale bevissthet.

 

Timen avsluttes med en behagelig dybdeavspenning (Yoga Nidra).
Timen passer bra for alle (Massimo tilpasser timene og viser variasjoner av asanas for alle nivå)

Kristin Bochud

Les mer
Kundalini Yoga lærer med spesialisering innenfor barn, gravide og barsel

For Kristin Bochud (Dharam Priya Kaur) var yoga en del av barndommen, etterhvert ble det en hobby, så lidenskap og nå er det blitt til et levebrød.
Kristin er sertifisert Internasjonal KRI Kundalini Yogalærer, som er en to-årig utdannelse. Hun har praktisert yoga i over 12 år og vokst opp med yoga og meditasjon i familien. I tillegg har hun videreutdannelse for gravide, barsel og barn. Kristin har selv to barn og bakgrunn fra Barnas Turlag i Turistforeningen. «Jeg elsker å jobbe med barn, fordi de er så nysgjerrige og ekte.»
I mine yogaklasser er jeg opptatt av å skape en rolig og harmonisk atmosfære. På den måten er det lettere å jobbe med yogaens dyptgående teknikker. Yoga er meditasjon i bevegelse og jeg har fokus på tilstedeværelse i kropp og sjel.

Frida Storholt

Les mer
Medisinsk Yoga / MediYoga Lærer
 
Jeg er yogaentusiast, spesialsykepleier, klinisk veileder og mamma. Jeg tok utdanningen som medisinsk yogainstruktør i 2013, og har selv erfart mediyogaens terapeutiske effekt på kropp og sinn i forbindelse med både migrene, livskrise og utbrenthet.

 

Det å få dele dette fantastiske verktøyet med andre som har behov for det er utrolig givende, og jeg gleder meg til å få dele det med enda flere. Som instruktør har jeg fått tilbakemeldinger på at timene mine gir styrke, ro, mykhet, trygghet og ny energi.

 

Jeg er under spesialisering som instruktør og coach innen stress og utbrenthet, og ser frem til å kunne hjelpe flere til å finne sin vei forbi, eller igjennom en slik krevende periode.

 

Jeg er sykepleier med 16 års erfaring fra nyfødtintensiven, er utdannet spesialsykepleier i nyfødtmedisin og jobber ved nyfødtintensiv avdeling ved Rikshospitalet i Oslo. Der er jeg en del av opplæringsteamet som klinisk veileder. Denne kunnskapen og erfaringen har jeg alltid med meg og det gir meg en forståelse av

 

MediYogaens effekt sett fra et medisinsk og fysiologisk perspektiv. Når det knyttes sammen med kunnskapen om yoga, erfarer jeg at MediYogaen er et kraftfullt, helsebringende verktøy på et helhetlig plan. Det ser jeg frem til å dele med mange flere!
 

Tor Arne Haave

Les mer
Lydhealer, Gongmester, TRE & Bioenergetisk Analyse
 
Master of Management (Org. Psykologi), Diplom International Økonomi and Markedsføring, Yogalærer, Gongmester, TRE LII (Trauma and Tension Releasing Exercises ), CSMI (Certifed Silva Method Instructor), Bioenergetisk Analyse (Under utdanning 2 år og erfaring 10 år). Første utdannelse var elektriker i Elektrogruppen.

 

Tor Arne er opptatt av det som skaper gode forhold mellom mennesker i enkelt individer og grupper. Bruker lek og humor i sine foredrag, og har en forsiktig, leken og rolig tilnærming til individet. Han følger buddhismens prinsipper om uendelig glede, kjærlighet, medfølelse og likeverd for alle levende vesener.

Lill Janne Legård

Les mer
Kundalini Yoga Lærer med spesialisering i Avhengighet, kommunikasjon og Sat Nam Rasayan

Lill begynte sin Kundalini Yoga praksis i Melbourne (Australia) i 2003 hos Har Jiwan og har siden den gang praktisert Kundalini Yoga jevnlig. Hun har en internasjonal sertifisering som Kundalini Yoga Lærer. Utdanningen tok to år og jeg var elev hos Viveka og Maja, Kundaliniyoga Institutet i Sverige.

 

Lill jobber som frivillig gruppeleder på Nettverk Etter Soning (Oslo Røde Kors) på Yoga Prosjektet hvor hun underviser yoga og meditasjon til soningsdømte kvinner og menn. Utover dette underviser jeg grupper og personer gjennom ulike prosjekter, og jeg gir privat timer til både grupper og enkeltpersoner.

 

Lill gir Sat Nam Rasayan– en healing metode innen Kundalini Yoga. Videre har hun til nå gjennomført Kundalini Yoga nivå 2 sine fire av fem moduler:»Conscious Communication», «Authentic realtionships», «Mind and Meditation» og «Lifestyles and Lifecycles». I tillegg til dette fullførte jeg en Elemental Yoga Terapi modul på Bali høsten 2014.

 

Fokuset i timene hos Lill er tilstedeværelse og observasjon av eget indre landskap gjennom fysiske øvelser, samtaler, pusteteknikker og meditasjon. Avhengighet og kommunikasjon er to av teamene Lill gjerne deler sine erfaringer rundt.

 

"Jeg brenner for tilstedeværelse og dette er mitt utgangspunkt for workshoper og kurs jeg holder. Tilstedeværelse gir ro, konsentrasjon, karisma, harmoni og bevissthet rundt, og i eget liv."
- Lill

Merete Skjørten

Les mer
Sertifisert Ayurvedisk rådgiver og Yogainstruktør

Merete har en lang og variert helsefaglig bakgrunn og har blant annet studert i London, Sydney og på Bali.
I tillegg til Ayurveda og yoga er hun også utdannet innen ernæringsvitenskap (nutritional science), grunnleggende medisin, naturmedisin, coaching og friskvern.

 

Merete brenner for en helhetlig tilnærming til helse og velvære, og hvordan vi gjennom økt bevisstgjøring og en mer økologisk tilnærming til hva - og hvordan - vi spiser og lever, kan oppnå bedre helse og balanse i hverdagen.

Resepsjon

Janne Berget

Les mer

Resepsjonist

Janne er glad i mennesker og samhold og liker å uttrykke seg gjennom dans, yoga, maling og lyd. Ved siden av å være resepsjonist hos Northern Light Yoga, studerer hun kunstterapi og elsker å være ute å utforske ville vekster og urter.

Maren Berg

Les mer

Resepsjonist

Jeg studerer til å bli steinerskolelærer i samme bygg som Kundalini Yoga Skolen holder til. Det er derfor ekstra hyggelig for meg å sitte i resepsjonen og å praktisere yoga i byggets fine lokaler!

 

Jeg liker å danse og utforske ulike former for bevegelse. Her på yogaskolen opplever jeg en veldig fin kombinasjon av timer og lærere, med litt av alt. Det beste er at det er så åpent og inkluderende stemning her!

Jessica Medbrant Ehrlin

Les mer

Resepsjonist

Jessica Medbrant Ehrlin är född i Sverige och har bott i Norge sen -99. Hon är utbildad yogalärare i Sivanandayoga och Samayoga och är friskvernskonsult/helsecoach MNFF.

Hon har alltid älskat att resa mycket och länge och vara i rörelse, upptäcka. Stort intresse för sund och god matlagning och exprimentering, gärna med ayurvediska inslag för att skapa balans. Älskar att vara i naturen, paddla kajak och umgås med djur. Fri improviserad dans är också en stor passion i livet. Jessica driver det egna företaget Balansia som erbjuder massage och yoga både privat och till företag.