Morgen Yoga / Sadhana (gratis)

Morgen Yoga / Sadhana (gratis)

Les mer

Hva er The Aquarian Sadhana?

The Aquarian Sadhana er morgendisiplinen i Kundalini Yoga som er gitt av Yogi Bhajan, og blir praktisert under "The Ambrosial Hours", tiden mellom kl. 03:00 og 07:00 om morgenen. The Ambrosial hours er tiden før solen står opp. Dette er tiden hvor nivået av Prana (livsenergi) er ekstra høyt og vi får mest mulig ut av vår yoga praksis.

 

Sadhana betyr "spirituel disiplin". Det er en bevisst handling hvor du skaper et regelmessig rom til å kunne gå innover i deg selv og ta kontakt med din egen essens og sjel.

 

The Aquarian Sadhana varer ofte i 2,5 timer og består av følgende deler:

  • Stå opp og ta en kald dusj
  • Resitering av Japji
  • Yoga set / Kriya
  • Avslapning
  • Lang Ek Ong Kar - meditasjon
  • Synging av Mantra's (med live musikk)
  • Avslutning

 

Når vi gjør Sadhana jobber vi med underbevisstheten vår i en våken tilstand. Det er en fantastisk mulighet til å kunne endre gamle mønstre i oss selv, som vi ønsker å bli kvitt og som vi opplever er blitt lagret i kropp og sinn.

 

Med regelmessig Sadhana praksis, er det mange som erfarer at de opparbeider en sterk kontakt med seg selv og får en økt bevissthet og tilstedeværelse, som de bringer inn i resten av dagen sin.

 

Denne morgendisiplinen kan hjelpe deg å endre uvelkomne og av og til ubevisste reaksjonsmønstre og vaner, og kan hjelpe deg å erstatte de med nye og mer givende vaner.

 

Sadhana ved Norther Light Yoga blir ofte gitt i nøytrale og meditative rom. Denne spesielle atmosfæren kan ofte føles og støtter opp om hver enkelts personlige prosess. Slik kan du oppleve å være i en dyp tilstand av stillhet, tilstedeværelse og i nærkontakt med deg selv og livet.

 

Aquarian Sadhana er en nydelig måte å starte dagen på og er basert på donasjon. Du tar med deg effekten og stemningen gjennom hele dagen din! Du er hjertelig velkommen til å prøve eller delta i våre regelmessige samlinger for Sadhana i Oslo enten du er nybegynner i Yoga, eller har litt erfaring.

 

Se timeplan