Kundalini Yoga Lærerutdanning

Kundalini Yoga Lærerutdanning

Les mer

Kundalini Yoga lærerutdanning

NY UTDANNELSE I OSLO BEGYNNER 30. AUGUST 2019!

Ønsker du å fordype deg i en autentisk, terapeutisk og helhetlig yogaform? Da er Lærerutdanningen i Kundalini Yoga noe for deg!

 

Denne utdanningen er designet for å utdype din yogiske kunnskap og erfaring, samt gi deg den nødvendige teorien, praksisen og kompetansen som skal til for at du blir en dyktig og profesjonell yogalærer!

 

Lærerutdanning i Kundalini Yoga som formidlet av Yogi Bhajan, er en 1-årig deltidsutdannelse ved Kundalini Yoga Skolen's sjarmerende og fredelige senter sentralt i Oslo. Northern Light Yogasenter ligger vakkert og grønt til ved Frogner, i 3 etg. til Steinerhøyskolen Berle.

 

Hver samling er lagt opp som en liten "urban retreat" hvor du får anledning til å dykke inn i Kundalini Yoga med fast morgen praksis og yogisk mat basert på Auyrveda og Raw Food.

 

På slutten av utdaningen har vi "Ashram Experience", hvor vi alle reiser sammen til fargerike Portugal til Leadtrainer Shiv Charan Singh sitt ashram.

 

Teksten fortsetter under videoen

 

FOR HVEM OG HVA UTDANNELSEN VIL GI DEG
Enten du ønsker å bli en sertifisert lærer eller bare ønsker å utdype din personlige praksis og opplevelse av Kundalini Yoga, inviterer denne utdanningen deg til en dyp og transformerende prosess.

 

Kundalini Yoga Lærerutdanningen er åpen for alle som er interessert i en sunn og bevisst livsstil, men vi anbefaler å ha noe erfaring med Kundalini Yoga før du starter på utdanningen.

 

Utdannelsen sørger for å gi deg den nødvendige teori, praksis og kompetanse som kreves for å bli en god og dyktig Kundalini Yoga lærer!

 

  1. Les mer om utdannelsen på kundalini yoga skolen sine nettsider