Gravidyoga og Barselyoga

Gravid og Barsel Yoga & Pilates

Meld deg direkte på kurs her

- I sommer er alle gravid og barsel yoga kurs åpne for Drop-in!

Det går ann å melde seg på et kurs som allerede har startet og betale for resterende ganger. Sende en e-mail til info@northernlightyoga.no eller ring Susanne Wilhelmsen: 41294424

Se også UKENTLIG TIMEPLAN for ukentlig oversikt.

 

gravid barsel yoga oslo

Meld deg selv på kurs her

OM DU VIL MELDE DEG PÅ MER ENN ETT KURS FÅR DU 20% RABATT!

FÅ RABATT-KODEN VED Å SENDE OSS EN E-MAIL TIL: info@northernlightyoga.no

 

Northern Light Yoga ved Majorstua i Oslo tilbyr nå en rekke gravid og barsel yoga og pilates kurs for mor og barn. Vi har flere kurs både morgen og kveld.

Yoga og Pilates er trygge og gode treningsformer både under og etter et svangerskap og støtter forandringene som skjer i kvinnens kropp og sinn.
Northern Light Yoga sitt tilbud for gravide og barselkvinner er noe av det beste du kan gi både deg selv og babyen i magen eller for å bygge deg selv opp etter en graviditet og gi barnet ditt en harmonisk start på livet!

Vi prioriterer dyktige og erfarne lærere med god fagkunnskap innen feltet og ønsker å gi deg en følelse av å bli møtt og en del av et inkluderende og bevisst fellesskap for vekst og utvikling. I våre gravidyoga og barselyoga kurs gjør vi vårt beste i å møte hver enkelts behov, gi personlig veiledning og tilpasse øvelser. Kursene passer for alle nivåer og trimestre!

KURSBESKRIVELSER :