Bedriftsyoga

Bedriftsyoga

Les mer

Bedriftsyoga

Interessert i hva yoga på arbeidsplassen kan gjøre for dine ansatte eller kolleger? Northernlight Yoga tilbyr bedriftsyoga!

 

Å bringe Yoga inn på arbeidsplassen din er et superbra tiltak for både team-building og investering i dine kolleger eller ansatte's helhetlige helse og velvære. Forskning og erfaring viser at bedriftsyoga er svært preventivt og at bedrifter som tilbyr yoga for sine ansatte får mindre sykefravær, økt trivsel og livskvalitet.

 

Har du en idé om å få bedriftsyoga inn på din arbeidsplass eller vet du om flere som kunne vært interessert i gjøre yoga på jobben? Vi kommer der dere holder til i Oslo!

 

NortherhnLight Yoga's bedriftsyoga er et konsept vi tilbyr arbeidsplasser og er bygget på medisinske og forskningsbaserte Yoga øvelser. Under kurset vil du lære hvordan du kan oppnå et sterkt nervesystem, god blodsirkulasjon og et vitalt og effektivt immun og hormonsystem. Vi gjør yogaøvelser som spesielt tar for seg stress og spenning i rygg, nakke og skuldre, samt øvesler som øker bevissthet rundt pust, gir overskudd og inspirasjon i en travel hverdag! I tillegg lærer du mindfulness lignende meditasjonsteknikker for stressmestring, økt konsentrasjonsevne og til hjelp mot uro og utmattelse. Kundalini Yoga er et glimrende verktøy for å hente fram egne resurser og utnytte eget potensiale!

 

Bedriftsyoga kan bli gjort både stående og på stol og det trengs ingen yogamatter dersom det er tungvint.

 

Har dere tilgang til et møte eller konferanserom hvor bord og stoler kan settes til side? Eller kanskje en kantine eller til og med en treningssal? Vi skreddersyr et bedriftsyoga program og tidsintervall som passer din bedrift og timeplan!

 

Pris per gruppe (inntil 25 personer) er 1600 kr. for 60 min og 2000 kr. for 90 min. Kortere økter kan også avtales.

 

Ønsker du at vi skal komme til din bedrift?

 

  1. KONTAKT OSS HER ELLER RING: 922 14 004